中国新闻社
首页 新闻大观 中新财经 中新体育 中新影视 中新图片 台湾频道 华人世界 中新专稿 图文专稿 中新出版 中新专著 供稿服务



首页>>新闻大观>>国内新闻>>新闻报道

孝感水泥增值税发票

2017-07-24 03:08:10

孝感水泥增值税发票刘淇13632443359【全.国.货.到.付.款】行业顶尖品质,质量保证。████████████

  

打着“高额返本付息”的幌子,一家名叫“易胜百”的公司从2012年开端,在不到2年的光阴里接收了1万多名投资人的41亿余元资金。但2014年9月该公司突然关张,投资人购买的理产业品统统打了水漂儿。过后经统计,投资人算计丢失32亿余元。北京晨报记者昨天得悉,包括公司法定代表人周华伟在内的12名公司高管、事情职员,因不法接收"大众存款罪获刑。

未取资质贩卖理产业品

经一审法院审理查明,北京易胜百投资管理无限公司建立于2012年,紧张运营投资理财营业。原告人周华伟为该公司法定代表人,原告人黄振弟(假名:郭秀中)为该公司现实节制人,原告人郭秀成为该公司财政卖力人之一。

易胜百公司在朝阳区国贸三期、金地中间及万通中间等地设立多个办公所在和职场,在未获得相干资质的环境下,对内销售香港股票及白银等投资理产业品。

原告人谢光贞作为该公司万通中间市场部贩卖总监,下辖原告人李燕、杨钢、曾力栏、李勇、刘月明、尚保国、王小坤等贩卖司理,贩卖司理下辖贩卖员。原告人张宇成担任该公司万通中间市场部培训讲师,卖力对公司新招录贩卖员的培训。2013年11月,安华结合本钱公司建立,该公司的现实出资者为易胜百公司,现实职员组成及运营营业与易胜百公司雷同。

构成投资人丢失数十亿

2012年10月至2014年8月间,原告人周华伟、黄振弟、郭秀成等人,在朝阳区等地以易胜百公司、安华结合本钱公司的名义,零丁或以合作的方法,以港股运营、短时间乞贷及投资白银、安华绿色、大明水产、绿金嘉园等项目为由,许诺高额返本付息,向社会地下鼓吹,接收或变相接收1万余名投资人的资金,算计国民币41亿余元,构成投资人丢失32亿余元。经统计,此中已报案投资人2000余人,经济丢失10亿余元。

组成不法接收"大众存款罪

据统计,在上述不法接收资金过程当中,周华伟、黄振弟、郭秀成介入金额算计41亿余元,谢光贞介入金额1亿余元,张宇成介入金额470万余元,李燕介入金额1200万余元,杨钢介入金额100万余元,曾力栏介入金额41万余元,李勇介入金额60万余元,刘月明介入金额460万余元,尚保国介入金额230万余元,王小坤介入金额42万余元。

一审法院经审理觉得,周华伟等12人以易胜百公司、安华结合本钱公司的名义,违背国家金融管理律例,采用面向社会地下鼓吹,许诺在必定期限内返本付息的方法向社会"大众接收或变相接收资金,捣乱金融次序,其行动均冒犯了刑法,组成不法接收"大众存款罪。

此中周华伟、黄振弟、郭秀成等9人涉案金额宏大。黄振弟系易胜百公司及安华结合本钱公司的现实节制人,周华伟、郭秀成系公司高层管理职员,三原告人应对全部涉案金额承担义务。别的几人应对各自的销售数额承担义务。

综合全案,法院一审讯处周华伟、黄振弟、郭秀成有期徒刑8年,谢光贞有期徒刑7年,别的涉案原告人也分别被处以不等的科罚。法院同时责令原告人退赔相干经济丢失,发还投资人。

不平上诉二审裁定采纳

一审宣判后,周华伟、郭秀成、谢光贞等人以原审量刑太重为由提出上诉,克日北京市三中院对该案做出二审讯决。其只是易胜百公司的挂名法定代表人,不是高层管理职员,不介入公司运营决议计划,除支付人为外,未分得任何钱款,原判对其量刑太重。

三中院经审理觉得,周华伟等人的上诉来由短缺司法依据,法院均不予采用。一审法院作出的讯断现实清楚,证据确切、充足,入罪及适用司法准确,量刑恰当,最终裁定采纳周华伟等3人的上诉,保持原判。



相关报道:日照物业发票
相关报道:南充建筑工程发票
相关报道:肇庆建筑工程发票
相关报道:晋江差旅费发票

新闻大观>>国内新闻>新闻报道>slis4111422


新闻大观| 中新财经| 中新体育 中新影视| 中新图片| 台湾频道| 华人世界| 中新专稿| 图文专稿| 中新出版| 中新专著| 供稿服务| 联系我们

分类新闻查询

本网站所刊载信息,不代表中新社观点。 刊用本网站稿件,务经书面授权。


Horecaplatform.be
 

Horecaplatform

Horecaplatform.be is hét platform voor de Belgische horeca. Het platform biedt de users het laatste nieuws en vakinformatie uit de branche. Horecaplatform.be heeft verschillende onderdelen, waaronder een digitale nieuwsbrief, een immo- en een vacaturesite, een horecaleveranciersgids, en de digitale magazines van Evolution Media Group.



Laatste berichten


Snelrestauratie

Burger King honger niet te stillen

23/07/2017

Eind juni opende het eerste Burger King-restaurant in België, naast de bioscoop van Metropolis in Antwerpen. Ondertussen is ook Charleroi aan de beurt maar de fastfood honger lijkt nog helemaal niet gestild. De licentiehouder van de Amerikaanse hamburgerketen voor België is ook de eigenaar van Quick. CEO Kevin Derycke wil de volgende vijf, zes jaar groeien naar 140 tot 150 restaurants. Dat betekent een groei met bijna de helft in een hamburgermarkt die naar verwachting slechts met 1 procent per jaar vooruit zou gaan. Kevin Derycke, CEO van de NV Burger Brands Belgium (de holding erboven is NV QSR Belgium. QSR staat voor Quick Service Restaurant, ook de afkorting van het aandeel van het in New York beursgenoteerde Burger King), kijkt met spanning naar de resultaten van de eerste restaurants van de Amerikaanse hamburgerketen in België. De opening in Antwerpen zorgde alvast voor een totale overrompeling. Lange wachtrijen maar desondanks toch een vlotte bediening. Het slagveld van de hamburgerketens is niet gladgestreken. McDonald's krijgt meer tegenstand nu Burger King hier is neergestreken en Quick een tweede adem heeft gevonden. En dan trekken die laatste twee nog eens hand in hand naar het slagveld. Neem daarbij dat steeds meer andere zaken of fastfood-zaken zich op de betere hamburger toespitsen en de strijd is volledig los gebarsten. (JV)



Algemeen

Ode aan Willy Slawinski

23/07/2017

Dat de chef van Apicius in Gent zijn tijd ver vooruit was, daar is iedereen het over eens. Eigenzinnig en visionair, gepassioneerd tot in het absurde en zo perfectionistisch dat het pijn deed. Vijfentwintig jaar na zijn dood: een prachtig boek, een maand vol bijzondere menu’s, een ode aan Willy Slawinski. "Waarschijnlijk het grootste talent dat de Belgische keuken ooit heeft gekend, en jammer genoeg kreeg hij nooit de erkenning die hij verdiende", zei Piet Huysentruyt ooit, en hij noemde Willy Slawinski als de chef die hem inspireerde om de omslag te maken van een conventionele naar een vernieuwende keuken. Luc Bellings ging bij Slawinski in de leer en herinnert zich hoe die ’s nachts opstond om de desserten te maken. “Wij, de leerlingen, mochten niet weten welke ingrediënten hij gebruikte. Ik had daar iets op gevonden: met een maatbeker ging ik ’s avonds en ’s ochtends na hoeveel er nog van een bepaald ingrediënt over was. Zo konden we zien wat hij gebruikt had en probeerden we het recept te reconstrueren.” Hij was ook één van de eersten die ging voor een lichter keuken. Hij wordt terecht de Ferran Adrià van België genoemd: een visionair met technieken en ideeën die ongewoon waren voor zijn tijd. Hij verminderde de gaartijden, gebruikte eetbare bloemen en kruiden, en experimenteerde met zure elementen als azijn en rabarber om de spijsvertering te bevorderen. Hij serveerde kreeft met vanille; eend met appel en lavas; artisjok met noordzeekrab, luzerne en basilicum, yoghurt en inktvisinkt. Hij pionierde met koriander, pimpernel en engelwortel. Een van zijn mooiste uitspraken is: “Om het maximum uit een groente te halen, moet je ze begrijpen. Ik werk minder graag met aubergines, ik begrijp er de ziel niet van.” En bijzonder charmant is wat hij na de service aan zijn vrouw Nicole vroeg. Niet: “Smaakte het de gasten?”, maar wel: “Zagen ze er gelukkig uit?”   Apicius kreeg uiteindelijk twee Michelin­sterren, een 19 op 20 van GaultMillau en erkenning in The New York Times, maar Slawinski overleed helaas veel te vroeg, op 44-jarige leeftijd, om het verhaal af te maken. Veel koks van vroeger en nu kijken nog steeds op naar Slawinski. Sommige jonge koks plaatsen nu steeds gerechten van Slawinski op de kaart. In Gent stonden gerechten van Slawinski op de kaart van verschillende jonge restaurants. Tony Le Duc bracht in 2007 een cahier uit, een mooie kaft vol met documenten rond het leven en werk van de topchef. Het cahier werd in een genummerde editie op 2.000 exemplaren gemaakt. Er zijn vandaag nog slechts een honderdtal exemplaren beschikbaar. De luxefarde kost 135 euro en is uitgebracht bij minestrone.be (JV)



Beurzen - congressen - evenementen

Antwerpen wordt gastad van AWC

23/07/2017

Antwerpen wordt van 12 tot 14 maart 2018 gaststad van het Association World Congress (AWC), een jaarlijkse bijeenkomst van honderden internationale beleidsmakers die in grote mate bepalen waar de voornaamste zakencongressen worden georganiseerd. Vlaams minister van Toerisme Ben Weyts wil er Vlaanderen in de kijker zetten als aantrekkelijke bestemming voor congrestoerisme. Op het AWC komen gemiddeld zowat 450 managers, financieel en algemeen directeurs en consulenten af die stuk voor stuk sleutelfiguren zijn in de markt van congressen en conferenties. Toerisme Vlaanderen, Visit Antwerpen en het Flanders Meeting & Convention Center Antwerp (het nieuwe congrescentrum rond de Elisabethzaal) haalden het AWC naar Antwerpen en werken momenteel een programma uit om Vlaanderen daar te promoten als congresbestemming. Het zou de eerste keer zijn dat het AWC in Vlaanderen wordt georganiseerd. In 2007 was Brussel wel al gaststad voor het evenement. Het congrestoerisme is ook voor de horeca en in het bijzonder voor de hotels een belangrijke bron van inkomsten. (JV)



Wedstrijden

Viskok 2018

20/07/2017


Voor de 29ste keer gaat VLAM tijdens  Horeca Expo op zoek naar het lekkerste en origineelste gerecht met de ‘Vis van het Jaar’ in restaurants. Hoofdingrediënt is dit jaar rode poon. Voorzitter van de wedstrijd is Filip Claeys van restaurant De Jonkman en medestichter van de  NorthSeaChefs. Behalve de befaamde titel ‘VISKOK VAN HET JAAR’ liggen er nog fantastische prijzen  klaar. De winnaar sluit zich aan in de rij topchefs die de wedstrijd de voorbije jaren wonnen. Recente  winnaars waren onder andere Sam Van Houcke van restaurant Onder de Toren, Rob Stevens van D’Oude Pastorie, Jonathan Olivier van De Jonkman, Ivan Menten van Lèche Plat en Dean Masschelein van Boury. Er is niet alleen de ere titel maar met lege handen ga je niet naar huis. Naast de prachtige trofee, ontworpen door  kunstenaar Jan Peirelinck, ontvangt de winnaar ook je ook een cheque ter waarde van € 750. Verder kan de winnaar genieten van  een diner voor twee in Hof van Cleve. De overige laureaten genieten van een diner voor twee in de Jonkmanvan Filip Claeys in Brugge. Het winnende recept is meteen ook het  toegangsticket tot het team van de NorthSeaChefs. Deze topchefs promoten Noordzeevis, met speciale aandacht voor de minder bekende en daardoor vaak onbeminde vissoorten. Daarnaast mag je media en sleutelfiguren van binnen en buiten de sector ontvangen terwijl VLAM de rekening betaald. Inschrijven kan tot 17 oktober. De wedstrijd heeft plaats op 20 november tijdens Horeca Expo. Elke beroepskok, die in België zijn beroep uitoefent in een restaurant of traiteurzaak, kan inschrijven. Deelname van  bedrijfsrestaurants is uitgesloten. Meer informatie is terug te vinden op www.vlam.be (JV)



Snelrestauratie

Toch nog Belgische frieten

20/07/2017

Vlaams minister Ben Weyts vreesde even dat de traditionele manier van frieten bakken in ons land zou verdwijnen. Aanleiding voor Weyts' bezorgdheid was het voornemen van Europa om acrylamide in ons voedsel terug te dringen. Die stof komt vrij bij verhitting van onder meer aardappelen. Daarom wou Europa regels opleggen die bepalen dat aardappelen moeten worden geblancheerd alvorens ze af te bakken. Niet in België zei Weyts. "Het zou zonde zijn als de Europese Unie deze hemelse culinaire traditie zou verbieden." De minister en de frituuruitbaters hebben hun slag thuisgehaald. Voorbakken en dan bij een tweede bakbeurt goudbruin en knapperig laten worden. Het blancheren van frietjes wordt dan toch niet verplicht. Onze Belgische frietkotcultuur is net als de Belgische biercultuur immaterieel cultureel erfgoed. Dat hebben  de frituristen op de vooravond van de nationale feestdag gevierd aan het Atomium in aanwezigheid van Prins Laurent, de Minister President van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Minister van Staat Herman De Croo en de Gemeenschaps- en Gewestministers van Cultuur en Landbouw. Voor ons een kleintje met mayonaise (JV)



Snelrestauratie

De Blauwe Frituur uit Kortrijk is Frituur van het Jaar 2017

20/07/2017

Kris Vanhaerents, uitbater van De Blauwe Frituur langs de Doorniksesteenweg te Kortrijk, kreeg op donderdag 20 juli uit handen van ex-Miss België Véronique De Cock en burgemeester Vincent Van Quickenborne de trofee ‘Best-Frit frituur van het Jaar 2017’ overhandigd. Deze trofee wordt sedert vijf jaar toegekend aan de frituur die van de consumenten het meeste stemmen krijgt. De Blauwe Frituur kreeg ongeveer 5000 stemmen, en daarmee komt de trofee voor het eerst naar West-Vlaanderen. Op de foto staan ook nog dochter Ulrike en haar vriend Lawrence Mellebeek, die allebei ook in het vaste Blauwe Frituur team werken. Best-Frit lid Spuntini is hofleverancier van De Blauwe Frituur. Een reportage over deze frituur vindt u in de komende editie van ons vakblad Frituur&Snack.

 



Algemeen

Sectoronderhandelingen voor horeca

19/07/2017

De tweejaarlijkse sectoronderhandelingen voor de horeca hebben, na lange en moeizame gesprekken, eerder deze maand geleid tot een nieuw sectorakkoord voor 2017 en 2018. Het is nog even wachten tot alle afspraken in cao’s en KB’s worden gegoten, maar dit zouden de belangrijkste wijzigingen zijn.



Algemeen

Van Antwerpen naar Amsterdam

19/07/2017

‘Le Formidable’, het cruiseschip dat voor Antwerpen als vaste verblijfplaats koos vaart vanaf september als partyhotelschip voor een weekend Amsterdam uit. De partycruises zullen op vrijdag vanuit de haven van Antwerpen om 16 uur koers zetten naar Amsterdam. Telkens worden een buffet en party georganiseerd in het thema van de jaren ’70-’80 en ’90. Na een nachtje varen en feesten komt Le Formidable op zaterdagochtend aan in de haven van Amsterdam.

 



Algemeen

Witte kassa begint door te wegen bij restaurants en brasseries: 11 procent meer faillissementen, 5 procent meer stopzettingen en 4,5 procent minder starters

17/07/2017

Uit een analyse die ondernemersorganisatie NSZ maakte op basis van cijfers van handelsinformatiebureau Trends Business Information blijkt dat nu pas de eerste echte klappen in de horecasector volgen als gevolg van de verplichte introductie van de witte kassa sinds 1 januari 2016. In ons land nam tijdens de eerste helft van dit jaar het aantal faillissementen en het aantal stopzettingen met resp. 11 en 5 procent toe bij de restaurants en de eetgelegenheden ten opzichte van de eerste zes maanden van 2016. Voor NSZ is het ook duidelijk dat de compenserende maatregelen voor de sector niet volstaan.



Algemeen

Voor komst van witte kassa was 15% van horecaomzet zwart

11/07/2017

Uit een artikel in De Tijd van 1 juli, blijkt dat op basis van een studie van het Instituut voor de Nationale Rekeningen (INR), voor de invoering van de witte kassa aale Belgische horecaondernemers samen 15% van hun omzet niet aangaven. Dit percentage zal op heden fel geslonken zijn, maar geüpdate cijfers zijn er nog niet. Vandaag hebben 19.532 horecazaken een witte kassa, maar eigenlijk zouden dat er 21.701 moeten zijn. In Brussel hebben 861 zaken onterecht geen witte kassa, en Wallonië ligt dat aantal op 1.358. In Vlaanderen hebben meer ondernemers dan zou moeten de kassa: er is een ‘overschot’ van 124 zaken. Controleurs van FOD Financiën willen dit jaar 12.000 eetgelegenheden controleren, maar hebben er op dit moment nog maar 280 gedaan, door een gebrekkige personeelsbezetting.     



Vacatures

Hotel - restaurant - tea-room Bloom (Diksmuide) zoekt chef-kok
24/05/2017

De jobinhoud omvat o.a.: menu’s opstellen en gerechten uitdenken, de bereiding van de gerechten superviseren, het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren, de voorraad opvolgen, ....

Een vijftal jaar ervaring is een must.

Indien interesse vind je de volledige vacature via  https://www.facebook.com/BloomDiksmuide/posts/1875066159398867


Sales Representative Horeca
25/04/2017

Sligro Food Group, sinds 2016 ook in België actief door de overname van JAVA Foodservice, wil  haar beproefde groothandelsformule verder ontplooien in België, te beginnen in Vlaanderen.
In het kader van de opstart en de uitbouw van Sligro België zijn we op zoek naar een gedreven (m/v) Sales Representative Horeca, een gedreven commercieel talent voor de uitbouw van diverse regio’s.


Verrax zoekt vertegenwoordiger horeca & grootkeuken Walloni
10/01/2017

Verrax is sinds 1946 toonaangevend in hotelporselein, bestek, glaswerk en klein
keukenmateriaal voor horeca en grootkeuken. Voor versterking van ons commerciële
team zijn wij momenteel op zoek naar een vertegenwoordiger (m/v) voor Wallonië.


Toon alles

Immo

Horecazaak over te nemen in Zwijndrecht
22/08/2016

Art Deco hoekpand op drukke gewestweg aan tramhalte 3, inkom Zwijndrecht.

* Met woonst; 2 slaapkamers, gemeubeld, veel lichtinval, ingerichte keuken en privéterras.

* Cubaanse stijl, cocktailbar & Tapas, mini-strand, palmbomen, ...

* Thema-, podium-, praat-, muziekcafé met diverse potentiële mogelijkheden.

* Groot zomerterras verwarmd en muziek, deels overdekbaar met elektrische luifel/tent.

* Vrije keuze dranken en leveringskorting voorzien.

* Groot klantenbestand jong/oud, reeds 10 jaar een gevestigde waarde in Zwijndrecht.

* Uitgebreide muziek en licht installatie, videoscherm, airco, alarmsysteem, kassa pc, ..

* Keuken en bar met toestellen en toebehoren, koffiemachine Ducale + molen, fruitpers, ijsblokjesmachine, tapinstallatie, vele koelingen, vaatwas, dubbel frituese, toaster, mc-oven, ..

* Grote koele kelder, buitenplaats met aparte toegang terras en appartement.

* CV met nieuwe energiezuinige condensatie verwarmingsketel.

Verbrandendijk 101, 2070 Zwijndrecht

Huurprijs: 1.650 euro/maand inclusief woonst

Overname: 96.000 euro

Overgave wegens uitbouw tweede bedrijf verlichtingstechnieken.

Contact: Robby, 0477-82 60 09


Toon alles
 
 

Contacteer ons

een uitgave van Evolution Media Group
Vlassstraat 17 - 8710 Wielsbeke

tel +32(56) 60 73 33
fax +32(56) 61 05 83
email info@horecaplatform.be

by communitysoft.com