中国新闻社
首页 新闻大观 中新财经 中新体育 中新影视 中新图片 台湾频道 华人世界 中新专稿 图文专稿 中新出版 中新专著 供稿服务



首页>>新闻大观>>国内新闻>>新闻报道

大理普通发票

2017-07-24 02:24:38

大理普通发票【杨经理 136-9213-3542】代开项目:餐饮.住宿.广告.租赁.运输.劳务费.咨询费.设计费.培训费.服务.建筑. 建材.工程.国际货运.普通增值税等等

  

  【全球时报驻美国特约记者 范开庆 全球时报特约记者 任重】跟着“通俄门”查询访问的连续发酵,美国总统特朗普与司法部长杰夫塞申斯的抵触也渐渐地下化。特朗普日前接收美媒采访时炮轰了这位铁杆盟友,称其躲避查询访问对他来讲“异常不公平”。特朗普话里话表面示本身“用错了人”,不该选塞申斯担当司法部长这一要职。白宫20日出头签字说明说,特朗普的亮相并非让塞申斯走人,总统对他照样有信心的。塞申斯也表现本身故意告退。美国有线电视新闻网(CNN)21日批评说,多年来塞申斯不停是特朗普最忠诚的支持者,特朗普竟还如此对他,对白宫其他幕僚的立场自不用说了。白宫幕僚的士气恐会是以承继降低下去。

  当地光阴19日,《纽约时报》的记者在白宫卵形办公室对特朗普停止了50分钟的专访。特朗普就“通俄门”等成绩颁发了见地。一开端,特朗普就表达了对塞申斯的不满和绝望。他说假如知道塞申斯这位前阿拉巴马州参议员会躲避有关“通俄门”的查询访问,他绝不会录用塞申斯为司法部长。他说:“假如他上任前告诉我会躲避查询访问,我会告诉他,‘感谢你,杰夫,我不会录用你’。”

  CNN称,塞申斯是第一个支持特朗普成为共和党总统候选人的参议员。他曾是特朗普竞选时代的参谋,在特朗普得胜后,是第一批被“提拔”的亲信。不过,本年3月,塞申斯在参议院提名确认听证会上,没有照实告诉他在客岁大选时代和俄罗斯驻美大使基斯利亚克会见屡次,而基斯利亚克是“通俄门”查询访问的中间人物。在激发不小争议后,塞申斯发布躲避联邦查询访问局(FBI)有关俄罗斯能否干涉美国2016年大选的查询访问。白宫官员透露,特朗普得知此过后勃然盛怒,觉得塞申斯“反水了”他。特朗普其时还说,没有了塞申斯,“通俄门”查询访问就只能完整由时任FBI局长科米主导。

  特朗普在19日的访谈中透露,因为塞申斯的躲避,招致由司法部副部长罗森斯坦录用前FBI局长穆勒为分外查察官,卖力“通俄门”的查询访问。美联社称,塞申斯避嫌自保,不愿插手查询访问,让分外查察官穆勒的上位“瓜熟蒂落”。跟着查询访问深入,很多猛料又被爆出,让特朗普当局疲于应对。特朗普称,在口试FBI局长这一职位时,发明穆勒有“黑汗青”,“穆勒有许多好处抵触,我过去没说,但将来某个光阴节点,我会说的”。此前媒体屡次表露,特朗普有解职穆勒之意,但白宫多次否认。

  当地光阴20日,有记者在美国司法部新闻宣布会上问到总统对塞申斯的“抬高性谈吐”,塞申斯答复说,“我有幸担当司法部长,这超越我对本身的想法。 我爱好这份事情,我爱好这个部分,只需恰当,我盘算承继担当司法部长”。美国《大西洋》月刊网站引述白宫谈话人桑德斯20日的话说,固然特朗普对塞申斯躲避“通俄门”查询访问觉得绝望,但很显著,特朗普对塞申斯有信心,不然不会让他出任司法部长。桑德斯重申,总统故意消除穆勒的职务。两名不愿地下姓名的白宫官员也告诉美联社,特朗普对塞申斯积怨已有一段光阴,但19日的亮相并非表示让他“走人”。美联社觉得,解雇塞申斯将让“通俄门”查询访问堕入更大不肯定性。

  CNN21日称,在白宫,忠诚老是单向的:官员们可以或者对总统忠心,但总统未必。特朗普炮轰塞申斯的做法则白宫官员非常警惕和不解,一些人担心,他们的忠心换不来特朗普的回馈。一位白宫官员称,“假如说谁对总统最忠诚,非塞申斯莫属”。白宫官员们觉得,特朗普对塞申斯都能如许,对其别人也不在话下。特朗普的做法让白宫幕僚的士气更加降低。特朗普老是“忠诚”不离口,但他对塞申斯的立场是个讽刺。

  塞申斯并非独一一个遭到袭击的特朗普亲信。美国国务卿蒂勒森也卷入了一场不小的风波。美国财政部当地光阴20日发布,埃克森美孚在乌克兰抵触中违背了制裁俄罗斯的政策,必须交纳200万美元罚款。“德国之声”21日称,相干控告别具深意,其时执掌埃克森的正是现任国务卿蒂勒森。他被觉得亲俄,并曾屡次驳倒对该国实行制裁。



相关报道:扬州定额发票
相关报道:应城税票
相关报道:铁矿砂增值税发票
相关报道:庆阳发票

新闻大观>>国内新闻>新闻报道>sx875fsxz


新闻大观| 中新财经| 中新体育 中新影视| 中新图片| 台湾频道| 华人世界| 中新专稿| 图文专稿| 中新出版| 中新专著| 供稿服务| 联系我们

分类新闻查询

本网站所刊载信息,不代表中新社观点。 刊用本网站稿件,务经书面授权。


Horecaplatform.be
 

Horecaplatform

Horecaplatform.be is hét platform voor de Belgische horeca. Het platform biedt de users het laatste nieuws en vakinformatie uit de branche. Horecaplatform.be heeft verschillende onderdelen, waaronder een digitale nieuwsbrief, een immo- en een vacaturesite, een horecaleveranciersgids, en de digitale magazines van Evolution Media Group.



Laatste berichten


Snelrestauratie

Burger King honger niet te stillen

23/07/2017

Eind juni opende het eerste Burger King-restaurant in België, naast de bioscoop van Metropolis in Antwerpen. Ondertussen is ook Charleroi aan de beurt maar de fastfood honger lijkt nog helemaal niet gestild. De licentiehouder van de Amerikaanse hamburgerketen voor België is ook de eigenaar van Quick. CEO Kevin Derycke wil de volgende vijf, zes jaar groeien naar 140 tot 150 restaurants. Dat betekent een groei met bijna de helft in een hamburgermarkt die naar verwachting slechts met 1 procent per jaar vooruit zou gaan. Kevin Derycke, CEO van de NV Burger Brands Belgium (de holding erboven is NV QSR Belgium. QSR staat voor Quick Service Restaurant, ook de afkorting van het aandeel van het in New York beursgenoteerde Burger King), kijkt met spanning naar de resultaten van de eerste restaurants van de Amerikaanse hamburgerketen in België. De opening in Antwerpen zorgde alvast voor een totale overrompeling. Lange wachtrijen maar desondanks toch een vlotte bediening. Het slagveld van de hamburgerketens is niet gladgestreken. McDonald's krijgt meer tegenstand nu Burger King hier is neergestreken en Quick een tweede adem heeft gevonden. En dan trekken die laatste twee nog eens hand in hand naar het slagveld. Neem daarbij dat steeds meer andere zaken of fastfood-zaken zich op de betere hamburger toespitsen en de strijd is volledig los gebarsten. (JV)



Algemeen

Ode aan Willy Slawinski

23/07/2017

Dat de chef van Apicius in Gent zijn tijd ver vooruit was, daar is iedereen het over eens. Eigenzinnig en visionair, gepassioneerd tot in het absurde en zo perfectionistisch dat het pijn deed. Vijfentwintig jaar na zijn dood: een prachtig boek, een maand vol bijzondere menu’s, een ode aan Willy Slawinski. "Waarschijnlijk het grootste talent dat de Belgische keuken ooit heeft gekend, en jammer genoeg kreeg hij nooit de erkenning die hij verdiende", zei Piet Huysentruyt ooit, en hij noemde Willy Slawinski als de chef die hem inspireerde om de omslag te maken van een conventionele naar een vernieuwende keuken. Luc Bellings ging bij Slawinski in de leer en herinnert zich hoe die ’s nachts opstond om de desserten te maken. “Wij, de leerlingen, mochten niet weten welke ingrediënten hij gebruikte. Ik had daar iets op gevonden: met een maatbeker ging ik ’s avonds en ’s ochtends na hoeveel er nog van een bepaald ingrediënt over was. Zo konden we zien wat hij gebruikt had en probeerden we het recept te reconstrueren.” Hij was ook één van de eersten die ging voor een lichter keuken. Hij wordt terecht de Ferran Adrià van België genoemd: een visionair met technieken en ideeën die ongewoon waren voor zijn tijd. Hij verminderde de gaartijden, gebruikte eetbare bloemen en kruiden, en experimenteerde met zure elementen als azijn en rabarber om de spijsvertering te bevorderen. Hij serveerde kreeft met vanille; eend met appel en lavas; artisjok met noordzeekrab, luzerne en basilicum, yoghurt en inktvisinkt. Hij pionierde met koriander, pimpernel en engelwortel. Een van zijn mooiste uitspraken is: “Om het maximum uit een groente te halen, moet je ze begrijpen. Ik werk minder graag met aubergines, ik begrijp er de ziel niet van.” En bijzonder charmant is wat hij na de service aan zijn vrouw Nicole vroeg. Niet: “Smaakte het de gasten?”, maar wel: “Zagen ze er gelukkig uit?”   Apicius kreeg uiteindelijk twee Michelin­sterren, een 19 op 20 van GaultMillau en erkenning in The New York Times, maar Slawinski overleed helaas veel te vroeg, op 44-jarige leeftijd, om het verhaal af te maken. Veel koks van vroeger en nu kijken nog steeds op naar Slawinski. Sommige jonge koks plaatsen nu steeds gerechten van Slawinski op de kaart. In Gent stonden gerechten van Slawinski op de kaart van verschillende jonge restaurants. Tony Le Duc bracht in 2007 een cahier uit, een mooie kaft vol met documenten rond het leven en werk van de topchef. Het cahier werd in een genummerde editie op 2.000 exemplaren gemaakt. Er zijn vandaag nog slechts een honderdtal exemplaren beschikbaar. De luxefarde kost 135 euro en is uitgebracht bij minestrone.be (JV)



Beurzen - congressen - evenementen

Antwerpen wordt gastad van AWC

23/07/2017

Antwerpen wordt van 12 tot 14 maart 2018 gaststad van het Association World Congress (AWC), een jaarlijkse bijeenkomst van honderden internationale beleidsmakers die in grote mate bepalen waar de voornaamste zakencongressen worden georganiseerd. Vlaams minister van Toerisme Ben Weyts wil er Vlaanderen in de kijker zetten als aantrekkelijke bestemming voor congrestoerisme. Op het AWC komen gemiddeld zowat 450 managers, financieel en algemeen directeurs en consulenten af die stuk voor stuk sleutelfiguren zijn in de markt van congressen en conferenties. Toerisme Vlaanderen, Visit Antwerpen en het Flanders Meeting & Convention Center Antwerp (het nieuwe congrescentrum rond de Elisabethzaal) haalden het AWC naar Antwerpen en werken momenteel een programma uit om Vlaanderen daar te promoten als congresbestemming. Het zou de eerste keer zijn dat het AWC in Vlaanderen wordt georganiseerd. In 2007 was Brussel wel al gaststad voor het evenement. Het congrestoerisme is ook voor de horeca en in het bijzonder voor de hotels een belangrijke bron van inkomsten. (JV)



Wedstrijden

Viskok 2018

20/07/2017


Voor de 29ste keer gaat VLAM tijdens  Horeca Expo op zoek naar het lekkerste en origineelste gerecht met de ‘Vis van het Jaar’ in restaurants. Hoofdingrediënt is dit jaar rode poon. Voorzitter van de wedstrijd is Filip Claeys van restaurant De Jonkman en medestichter van de  NorthSeaChefs. Behalve de befaamde titel ‘VISKOK VAN HET JAAR’ liggen er nog fantastische prijzen  klaar. De winnaar sluit zich aan in de rij topchefs die de wedstrijd de voorbije jaren wonnen. Recente  winnaars waren onder andere Sam Van Houcke van restaurant Onder de Toren, Rob Stevens van D’Oude Pastorie, Jonathan Olivier van De Jonkman, Ivan Menten van Lèche Plat en Dean Masschelein van Boury. Er is niet alleen de ere titel maar met lege handen ga je niet naar huis. Naast de prachtige trofee, ontworpen door  kunstenaar Jan Peirelinck, ontvangt de winnaar ook je ook een cheque ter waarde van € 750. Verder kan de winnaar genieten van  een diner voor twee in Hof van Cleve. De overige laureaten genieten van een diner voor twee in de Jonkmanvan Filip Claeys in Brugge. Het winnende recept is meteen ook het  toegangsticket tot het team van de NorthSeaChefs. Deze topchefs promoten Noordzeevis, met speciale aandacht voor de minder bekende en daardoor vaak onbeminde vissoorten. Daarnaast mag je media en sleutelfiguren van binnen en buiten de sector ontvangen terwijl VLAM de rekening betaald. Inschrijven kan tot 17 oktober. De wedstrijd heeft plaats op 20 november tijdens Horeca Expo. Elke beroepskok, die in België zijn beroep uitoefent in een restaurant of traiteurzaak, kan inschrijven. Deelname van  bedrijfsrestaurants is uitgesloten. Meer informatie is terug te vinden op www.vlam.be (JV)



Snelrestauratie

Toch nog Belgische frieten

20/07/2017

Vlaams minister Ben Weyts vreesde even dat de traditionele manier van frieten bakken in ons land zou verdwijnen. Aanleiding voor Weyts' bezorgdheid was het voornemen van Europa om acrylamide in ons voedsel terug te dringen. Die stof komt vrij bij verhitting van onder meer aardappelen. Daarom wou Europa regels opleggen die bepalen dat aardappelen moeten worden geblancheerd alvorens ze af te bakken. Niet in België zei Weyts. "Het zou zonde zijn als de Europese Unie deze hemelse culinaire traditie zou verbieden." De minister en de frituuruitbaters hebben hun slag thuisgehaald. Voorbakken en dan bij een tweede bakbeurt goudbruin en knapperig laten worden. Het blancheren van frietjes wordt dan toch niet verplicht. Onze Belgische frietkotcultuur is net als de Belgische biercultuur immaterieel cultureel erfgoed. Dat hebben  de frituristen op de vooravond van de nationale feestdag gevierd aan het Atomium in aanwezigheid van Prins Laurent, de Minister President van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Minister van Staat Herman De Croo en de Gemeenschaps- en Gewestministers van Cultuur en Landbouw. Voor ons een kleintje met mayonaise (JV)



Snelrestauratie

De Blauwe Frituur uit Kortrijk is Frituur van het Jaar 2017

20/07/2017

Kris Vanhaerents, uitbater van De Blauwe Frituur langs de Doorniksesteenweg te Kortrijk, kreeg op donderdag 20 juli uit handen van ex-Miss België Véronique De Cock en burgemeester Vincent Van Quickenborne de trofee ‘Best-Frit frituur van het Jaar 2017’ overhandigd. Deze trofee wordt sedert vijf jaar toegekend aan de frituur die van de consumenten het meeste stemmen krijgt. De Blauwe Frituur kreeg ongeveer 5000 stemmen, en daarmee komt de trofee voor het eerst naar West-Vlaanderen. Op de foto staan ook nog dochter Ulrike en haar vriend Lawrence Mellebeek, die allebei ook in het vaste Blauwe Frituur team werken. Best-Frit lid Spuntini is hofleverancier van De Blauwe Frituur. Een reportage over deze frituur vindt u in de komende editie van ons vakblad Frituur&Snack.

 



Algemeen

Sectoronderhandelingen voor horeca

19/07/2017

De tweejaarlijkse sectoronderhandelingen voor de horeca hebben, na lange en moeizame gesprekken, eerder deze maand geleid tot een nieuw sectorakkoord voor 2017 en 2018. Het is nog even wachten tot alle afspraken in cao’s en KB’s worden gegoten, maar dit zouden de belangrijkste wijzigingen zijn.



Algemeen

Van Antwerpen naar Amsterdam

19/07/2017

‘Le Formidable’, het cruiseschip dat voor Antwerpen als vaste verblijfplaats koos vaart vanaf september als partyhotelschip voor een weekend Amsterdam uit. De partycruises zullen op vrijdag vanuit de haven van Antwerpen om 16 uur koers zetten naar Amsterdam. Telkens worden een buffet en party georganiseerd in het thema van de jaren ’70-’80 en ’90. Na een nachtje varen en feesten komt Le Formidable op zaterdagochtend aan in de haven van Amsterdam.

 



Algemeen

Witte kassa begint door te wegen bij restaurants en brasseries: 11 procent meer faillissementen, 5 procent meer stopzettingen en 4,5 procent minder starters

17/07/2017

Uit een analyse die ondernemersorganisatie NSZ maakte op basis van cijfers van handelsinformatiebureau Trends Business Information blijkt dat nu pas de eerste echte klappen in de horecasector volgen als gevolg van de verplichte introductie van de witte kassa sinds 1 januari 2016. In ons land nam tijdens de eerste helft van dit jaar het aantal faillissementen en het aantal stopzettingen met resp. 11 en 5 procent toe bij de restaurants en de eetgelegenheden ten opzichte van de eerste zes maanden van 2016. Voor NSZ is het ook duidelijk dat de compenserende maatregelen voor de sector niet volstaan.



Algemeen

Voor komst van witte kassa was 15% van horecaomzet zwart

11/07/2017

Uit een artikel in De Tijd van 1 juli, blijkt dat op basis van een studie van het Instituut voor de Nationale Rekeningen (INR), voor de invoering van de witte kassa aale Belgische horecaondernemers samen 15% van hun omzet niet aangaven. Dit percentage zal op heden fel geslonken zijn, maar geüpdate cijfers zijn er nog niet. Vandaag hebben 19.532 horecazaken een witte kassa, maar eigenlijk zouden dat er 21.701 moeten zijn. In Brussel hebben 861 zaken onterecht geen witte kassa, en Wallonië ligt dat aantal op 1.358. In Vlaanderen hebben meer ondernemers dan zou moeten de kassa: er is een ‘overschot’ van 124 zaken. Controleurs van FOD Financiën willen dit jaar 12.000 eetgelegenheden controleren, maar hebben er op dit moment nog maar 280 gedaan, door een gebrekkige personeelsbezetting.     



Vacatures

Hotel - restaurant - tea-room Bloom (Diksmuide) zoekt chef-kok
24/05/2017

De jobinhoud omvat o.a.: menu’s opstellen en gerechten uitdenken, de bereiding van de gerechten superviseren, het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren, de voorraad opvolgen, ....

Een vijftal jaar ervaring is een must.

Indien interesse vind je de volledige vacature via  https://www.facebook.com/BloomDiksmuide/posts/1875066159398867


Sales Representative Horeca
25/04/2017

Sligro Food Group, sinds 2016 ook in België actief door de overname van JAVA Foodservice, wil  haar beproefde groothandelsformule verder ontplooien in België, te beginnen in Vlaanderen.
In het kader van de opstart en de uitbouw van Sligro België zijn we op zoek naar een gedreven (m/v) Sales Representative Horeca, een gedreven commercieel talent voor de uitbouw van diverse regio’s.


Verrax zoekt vertegenwoordiger horeca & grootkeuken Walloni
10/01/2017

Verrax is sinds 1946 toonaangevend in hotelporselein, bestek, glaswerk en klein
keukenmateriaal voor horeca en grootkeuken. Voor versterking van ons commerciële
team zijn wij momenteel op zoek naar een vertegenwoordiger (m/v) voor Wallonië.


Toon alles

Immo

Horecazaak over te nemen in Zwijndrecht
22/08/2016

Art Deco hoekpand op drukke gewestweg aan tramhalte 3, inkom Zwijndrecht.

* Met woonst; 2 slaapkamers, gemeubeld, veel lichtinval, ingerichte keuken en privéterras.

* Cubaanse stijl, cocktailbar & Tapas, mini-strand, palmbomen, ...

* Thema-, podium-, praat-, muziekcafé met diverse potentiële mogelijkheden.

* Groot zomerterras verwarmd en muziek, deels overdekbaar met elektrische luifel/tent.

* Vrije keuze dranken en leveringskorting voorzien.

* Groot klantenbestand jong/oud, reeds 10 jaar een gevestigde waarde in Zwijndrecht.

* Uitgebreide muziek en licht installatie, videoscherm, airco, alarmsysteem, kassa pc, ..

* Keuken en bar met toestellen en toebehoren, koffiemachine Ducale + molen, fruitpers, ijsblokjesmachine, tapinstallatie, vele koelingen, vaatwas, dubbel frituese, toaster, mc-oven, ..

* Grote koele kelder, buitenplaats met aparte toegang terras en appartement.

* CV met nieuwe energiezuinige condensatie verwarmingsketel.

Verbrandendijk 101, 2070 Zwijndrecht

Huurprijs: 1.650 euro/maand inclusief woonst

Overname: 96.000 euro

Overgave wegens uitbouw tweede bedrijf verlichtingstechnieken.

Contact: Robby, 0477-82 60 09


Toon alles
 
 

Contacteer ons

een uitgave van Evolution Media Group
Vlassstraat 17 - 8710 Wielsbeke

tel +32(56) 60 73 33
fax +32(56) 61 05 83
email info@horecaplatform.be

by communitysoft.com