中国新闻社
首页 新闻大观 中新财经 中新体育 中新影视 中新图片 台湾频道 华人世界 中新专稿 图文专稿 中新出版 中新专著 供稿服务



首页>>新闻大观>>国内新闻>>新闻报道

许昌金属材料发票

2017-07-22 05:31:34

许昌金属材料发票【鑫经理 136x3258x3478】代开项目:餐饮.住宿.广告.租赁.运输.劳务费.咨询费.设计费.培训费.服务.建筑. 建材.工程.国际货运.普通增值税等等

  

  新华社北京7月14日电(记者董瑞丰)卵子受精后,细胞核中的染色体如何酿成失常的细胞染色体?中国科学家日前提醒了哺乳植物胚胎染色体三维布局重编程纪律,为深入懂得哺乳植物如何从受精卵发育成一个多功效的个体打下紧张基础。该研讨结果于北京光阴14日颁发在国际势力巨头学术期刊《细胞》上。

  记者从中国科学院北京基因组研讨所得悉,该所刘江研讨组和上海科技大学黄行许研讨组合作对上述成绩停止了研讨,提醒了哺乳植物成熟精子和卵子的染色体三维布局和在早期胚胎发育过程当中染色体布局的重编程变更,将赞助解答胚胎发育的奥妙。

  刘江先容,大多数植物的性命肇端于精子和卵子的联合,但两者的细胞核结构却和我们身材中其他的体细胞存在宏大差别。卵子受精后,细胞核中的染色体如何酿成失常的细胞染色体,是个不停未被解答的科学成绩。

  别的,人类DNA假如拉成一条直线,长度约莫是2米,但同样平凡的细胞核直径却唯一5微米至10微米。基因组DNA如何正当地折叠寄存到细胞核里?现有研究注解,基因组DNA的三维空间折叠对细胞核批示细胞功效的施展起着异常紧张的感化。

  据悉,研讨成果表现成熟的卵子没有拓扑结构域,而在精子中广泛存在超长途染色体的相互感化,跟着受精卵的发育,染色体高档布局才逐渐树立起来。这一结果将为研讨者熟悉早期胚胎中实在的三维基因组布局做出优越铺垫。

  该研讨得到中科院先导专项、自然科学基金委和科技部国家重点研发项目标支持。



相关报道:滨州住宿发票
相关报道:莆田药店发票
相关报道:广安税务机关发票
相关报道:黄石药店发票

新闻大观>>国内新闻>新闻报道>llf854x8s


新闻大观| 中新财经| 中新体育 中新影视| 中新图片| 台湾频道| 华人世界| 中新专稿| 图文专稿| 中新出版| 中新专著| 供稿服务| 联系我们

分类新闻查询

本网站所刊载信息,不代表中新社观点。 刊用本网站稿件,务经书面授权。


Horecaplatform.be
 

Horecaplatform

Horecaplatform.be is hét platform voor de Belgische horeca. Het platform biedt de users het laatste nieuws en vakinformatie uit de branche. Horecaplatform.be heeft verschillende onderdelen, waaronder een digitale nieuwsbrief, een immo- en een vacaturesite, een horecaleveranciersgids, en de digitale magazines van Evolution Media Group.



Laatste berichten


Wedstrijden

Viskok 2018

20/07/2017


Voor de 29ste keer gaat VLAM tijdens  Horeca Expo op zoek naar het lekkerste en origineelste gerecht met de ‘Vis van het Jaar’ in restaurants. Hoofdingrediënt is dit jaar rode poon. Voorzitter van de wedstrijd is Filip Claeys van restaurant De Jonkman en medestichter van de  NorthSeaChefs. Behalve de befaamde titel ‘VISKOK VAN HET JAAR’ liggen er nog fantastische prijzen  klaar. De winnaar sluit zich aan in de rij topchefs die de wedstrijd de voorbije jaren wonnen. Recente  winnaars waren onder andere Sam Van Houcke van restaurant Onder de Toren, Rob Stevens van D’Oude Pastorie, Jonathan Olivier van De Jonkman, Ivan Menten van Lèche Plat en Dean Masschelein van Boury. Er is niet alleen de ere titel maar met lege handen ga je niet naar huis. Naast de prachtige trofee, ontworpen door  kunstenaar Jan Peirelinck, ontvangt de winnaar ook je ook een cheque ter waarde van € 750. Verder kan de winnaar genieten van  een diner voor twee in Hof van Cleve. De overige laureaten genieten van een diner voor twee in de Jonkmanvan Filip Claeys in Brugge. Het winnende recept is meteen ook het  toegangsticket tot het team van de NorthSeaChefs. Deze topchefs promoten Noordzeevis, met speciale aandacht voor de minder bekende en daardoor vaak onbeminde vissoorten. Daarnaast mag je media en sleutelfiguren van binnen en buiten de sector ontvangen terwijl VLAM de rekening betaald. Inschrijven kan tot 17 oktober. De wedstrijd heeft plaats op 20 november tijdens Horeca Expo. Elke beroepskok, die in België zijn beroep uitoefent in een restaurant of traiteurzaak, kan inschrijven. Deelname van  bedrijfsrestaurants is uitgesloten. Meer informatie is terug te vinden op www.vlam.be (JV)



Snelrestauratie

Toch nog Belgische frieten

20/07/2017

Vlaams minister Ben Weyts vreesde even dat de traditionele manier van frieten bakken in ons land zou verdwijnen. Aanleiding voor Weyts' bezorgdheid was het voornemen van Europa om acrylamide in ons voedsel terug te dringen. Die stof komt vrij bij verhitting van onder meer aardappelen. Daarom wou Europa regels opleggen die bepalen dat aardappelen moeten worden geblancheerd alvorens ze af te bakken. Niet in België zei Weyts. "Het zou zonde zijn als de Europese Unie deze hemelse culinaire traditie zou verbieden." De minister en de frituuruitbaters hebben hun slag thuisgehaald. Voorbakken en dan bij een tweede bakbeurt goudbruin en knapperig laten worden. Het blancheren van frietjes wordt dan toch niet verplicht. Onze Belgische frietkotcultuur is net als de Belgische biercultuur immaterieel cultureel erfgoed. Dat hebben  de frituristen op de vooravond van de nationale feestdag gevierd aan het Atomium in aanwezigheid van Prins Laurent, de Minister President van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Minister van Staat Herman De Croo en de Gemeenschaps- en Gewestministers van Cultuur en Landbouw. Voor ons een kleintje met mayonaise (JV)



Snelrestauratie

De Blauwe Frituur uit Kortrijk is Frituur van het Jaar 2017

20/07/2017

Kris Vanhaerents, uitbater van De Blauwe Frituur langs de Doorniksesteenweg te Kortrijk, kreeg op donderdag 20 juli uit handen van ex-Miss België Véronique De Cock en burgemeester Vincent Van Quickenborne de trofee ‘Best-Frit frituur van het Jaar 2017’ overhandigd. Deze trofee wordt sedert vijf jaar toegekend aan de frituur die van de consumenten het meeste stemmen krijgt. De Blauwe Frituur kreeg ongeveer 5000 stemmen, en daarmee komt de trofee voor het eerst naar West-Vlaanderen. Op de foto staan ook nog dochter Ulrike en haar vriend Lawrence Mellebeek, die allebei ook in het vaste Blauwe Frituur team werken. Best-Frit lid Spuntini is hofleverancier van De Blauwe Frituur. Een reportage over deze frituur vindt u in de komende editie van ons vakblad Frituur&Snack.

 



Algemeen

Sectoronderhandelingen voor horeca

19/07/2017

De tweejaarlijkse sectoronderhandelingen voor de horeca hebben, na lange en moeizame gesprekken, eerder deze maand geleid tot een nieuw sectorakkoord voor 2017 en 2018. Het is nog even wachten tot alle afspraken in cao’s en KB’s worden gegoten, maar dit zouden de belangrijkste wijzigingen zijn.



Algemeen

Van Antwerpen naar Amsterdam

19/07/2017

‘Le Formidable’, het cruiseschip dat voor Antwerpen als vaste verblijfplaats koos vaart vanaf september als partyhotelschip voor een weekend Amsterdam uit. De partycruises zullen op vrijdag vanuit de haven van Antwerpen om 16 uur koers zetten naar Amsterdam. Telkens worden een buffet en party georganiseerd in het thema van de jaren ’70-’80 en ’90. Na een nachtje varen en feesten komt Le Formidable op zaterdagochtend aan in de haven van Amsterdam.

 



Algemeen

Witte kassa begint door te wegen bij restaurants en brasseries: 11 procent meer faillissementen, 5 procent meer stopzettingen en 4,5 procent minder starters

17/07/2017

Uit een analyse die ondernemersorganisatie NSZ maakte op basis van cijfers van handelsinformatiebureau Trends Business Information blijkt dat nu pas de eerste echte klappen in de horecasector volgen als gevolg van de verplichte introductie van de witte kassa sinds 1 januari 2016. In ons land nam tijdens de eerste helft van dit jaar het aantal faillissementen en het aantal stopzettingen met resp. 11 en 5 procent toe bij de restaurants en de eetgelegenheden ten opzichte van de eerste zes maanden van 2016. Voor NSZ is het ook duidelijk dat de compenserende maatregelen voor de sector niet volstaan.



Algemeen

Voor komst van witte kassa was 15% van horecaomzet zwart

11/07/2017

Uit een artikel in De Tijd van 1 juli, blijkt dat op basis van een studie van het Instituut voor de Nationale Rekeningen (INR), voor de invoering van de witte kassa aale Belgische horecaondernemers samen 15% van hun omzet niet aangaven. Dit percentage zal op heden fel geslonken zijn, maar geüpdate cijfers zijn er nog niet. Vandaag hebben 19.532 horecazaken een witte kassa, maar eigenlijk zouden dat er 21.701 moeten zijn. In Brussel hebben 861 zaken onterecht geen witte kassa, en Wallonië ligt dat aantal op 1.358. In Vlaanderen hebben meer ondernemers dan zou moeten de kassa: er is een ‘overschot’ van 124 zaken. Controleurs van FOD Financiën willen dit jaar 12.000 eetgelegenheden controleren, maar hebben er op dit moment nog maar 280 gedaan, door een gebrekkige personeelsbezetting.     



Actua

Varkentjes Cash en Carry accentueren de verruimde versafdelingen van Horeca Totaal Oostende

11/07/2017

Op maandag 10 juli werden in aanwezigheid van Burgemeester Johan Vande Lanotte de twee varkentjes van het unieke ras Seigneur de Vidaigne, in de Oostendse vestiging van Horeca Totaal  verwelkomd. De twee nieuwe bewoners, luisteren naar de toepasselijke namen Cash en Carry.
Al enkele jaren kweekt Horeca Totaal, totaalleverancier met dagverse kwaliteitsproducten voor horeca en grootkeuken ,een eigen varkensras in zijn boerderij op de flanken van de Vidaigne-heuvel te Westouter (Heuvelland): de Seigneur de Vidaigne.



Vacatures

Hotel - restaurant - tea-room Bloom (Diksmuide) zoekt chef-kok
24/05/2017

De jobinhoud omvat o.a.: menu’s opstellen en gerechten uitdenken, de bereiding van de gerechten superviseren, het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren, de voorraad opvolgen, ....

Een vijftal jaar ervaring is een must.

Indien interesse vind je de volledige vacature via  https://www.facebook.com/BloomDiksmuide/posts/1875066159398867


Sales Representative Horeca
25/04/2017

Sligro Food Group, sinds 2016 ook in België actief door de overname van JAVA Foodservice, wil  haar beproefde groothandelsformule verder ontplooien in België, te beginnen in Vlaanderen.
In het kader van de opstart en de uitbouw van Sligro België zijn we op zoek naar een gedreven (m/v) Sales Representative Horeca, een gedreven commercieel talent voor de uitbouw van diverse regio’s.


Verrax zoekt vertegenwoordiger horeca & grootkeuken Walloni
10/01/2017

Verrax is sinds 1946 toonaangevend in hotelporselein, bestek, glaswerk en klein
keukenmateriaal voor horeca en grootkeuken. Voor versterking van ons commerciële
team zijn wij momenteel op zoek naar een vertegenwoordiger (m/v) voor Wallonië.


Toon alles

Immo

Horecazaak over te nemen in Zwijndrecht
22/08/2016

Art Deco hoekpand op drukke gewestweg aan tramhalte 3, inkom Zwijndrecht.

* Met woonst; 2 slaapkamers, gemeubeld, veel lichtinval, ingerichte keuken en privéterras.

* Cubaanse stijl, cocktailbar & Tapas, mini-strand, palmbomen, ...

* Thema-, podium-, praat-, muziekcafé met diverse potentiële mogelijkheden.

* Groot zomerterras verwarmd en muziek, deels overdekbaar met elektrische luifel/tent.

* Vrije keuze dranken en leveringskorting voorzien.

* Groot klantenbestand jong/oud, reeds 10 jaar een gevestigde waarde in Zwijndrecht.

* Uitgebreide muziek en licht installatie, videoscherm, airco, alarmsysteem, kassa pc, ..

* Keuken en bar met toestellen en toebehoren, koffiemachine Ducale + molen, fruitpers, ijsblokjesmachine, tapinstallatie, vele koelingen, vaatwas, dubbel frituese, toaster, mc-oven, ..

* Grote koele kelder, buitenplaats met aparte toegang terras en appartement.

* CV met nieuwe energiezuinige condensatie verwarmingsketel.

Verbrandendijk 101, 2070 Zwijndrecht

Huurprijs: 1.650 euro/maand inclusief woonst

Overname: 96.000 euro

Overgave wegens uitbouw tweede bedrijf verlichtingstechnieken.

Contact: Robby, 0477-82 60 09


Toon alles
 
 

Contacteer ons

een uitgave van Evolution Media Group
Vlassstraat 17 - 8710 Wielsbeke

tel +32(56) 60 73 33
fax +32(56) 61 05 83
email info@horecaplatform.be

by communitysoft.com