中国新闻社
首页 新闻大观 中新财经 中新体育 中新影视 中新图片 台湾频道 华人世界 中新专稿 图文专稿 中新出版 中新专著 供稿服务



首页>>新闻大观>>国内新闻>>新闻报道

济南装修材料发票

2017-08-08 15:47:52

济南装修材料发票【杨经理 1369213.3542】代开项目:餐饮.住宿.广告.租赁.运输.劳务费.咨询费.设计费.培训费.服务.建筑. 建材.工程.国际货运.普通增值税等等

  

据日本媒体7月29日下午报道,经警方调查,危秋洁此前在日本札幌住宿的Ocho旅馆中,发现了一封她写给家人的信,在信中她表达了对家人的感谢,其中有一部分内容向家人进行了告别

日本媒体报道,警方在Ocho旅馆中发现了一封危秋洁写给家人的告别信

危秋洁的父亲在听取了警察调查报告后,看过警察出示的信件后表示:“应该是我女儿(写的)。”

当地时间早上11时,危秋洁父亲到达札幌南警察署

南都记者7月29日下午联系到了位于札幌的Ocho旅馆,该旅馆工作人员称不太清楚具体情况。

此前,当地警方调查发现,危秋洁22日晚7点半左右,曾独自一人入住阿寒湖温泉的宾馆,并住宿一晚。据监控录像显示,危秋洁的状态并无异常。

7月23日早上7点半左右,她办理了退房,用信用卡支付了一人的住宿费,之后离开宾馆。

阿寒湖景观

阿寒湖观光船接待处的一位工作人员在接受当地媒体采访时称,曾看到一位长得像危秋洁的女子,并表示,“她可能在周日(23日)早上8点乘坐了游览船。独自乘船的人很少见,漂亮女性独自乘船的几乎没有。”

御前水宾馆外观

南都记者发现,危秋洁在阿寒湖温泉入住的宾馆名叫“御前水”,就位于阿寒湖湖畔,29日当天的客房已满,预定明日客房的话,最便宜也要919元一间,还不包括每人每晚250元的温泉税。

御前水宾馆与阿寒湖相距极近

地图显示,御前水宾馆与阿寒湖观光船公司相距约150米,如果她23日早上7点半离开宾馆,乘坐8点的观光船是完全可行的。



相关报道:哈尔滨制作费发票
相关报道:淄博汽油发票
相关报道:延安建筑工程发票
相关报道:赣州汽油发票

新闻大观>>国内新闻>新闻报道>sx875fsxz


新闻大观| 中新财经| 中新体育 中新影视| 中新图片| 台湾频道| 华人世界| 中新专稿| 图文专稿| 中新出版| 中新专著| 供稿服务| 联系我们

分类新闻查询

本网站所刊载信息,不代表中新社观点。 刊用本网站稿件,务经书面授权。


Horecaplatform.be
 

Horecaplatform

Horecaplatform.be is hét platform voor de Belgische horeca. Het platform biedt de users het laatste nieuws en vakinformatie uit de branche. Horecaplatform.be heeft verschillende onderdelen, waaronder een digitale nieuwsbrief, een immo- en een vacaturesite, een horecaleveranciersgids, en de digitale magazines van Evolution Media Group.



Laatste berichten


Hotellerie

Knip voor hotel Colombus

07/08/2017

Wegenwerken zijn er zowat overal in Vlaanderen of er  zijn ciculatieplannen  De knip in de Antwerpse  Leien en zeker de voorbereidende werken hebben al minstens één slachtoffer geëist. Het hotel Colombus in de Frankrijklei, schuin tegenover de opera, is na een moeilijke periode failliet verklaard. Het hotel had al een dip maar de finale doodsteek was de knip. Geen toegankelijkheid en een bouwput voor een lange tijd voor de deur is geen ostief uitgangspunt om het hotel over te laten. (JV)



Toerisme

Opbloei toerisme mede dankzij horeca

07/08/2017

Na de aanslagen van vorig jaar is de toeristische sector aan meer dan een come back bezig. Volgens de cijfers van de eerste vier maanden van dit jaar kreeg Vlaanderen al 9 procent meer over de vloer dan in 2016. Vergelijkbaar met 2016 is het niet maar het is zelfs meer dan het recordjaar 2015, een jaar zonder aanslagen. In de eerste vier maanden kreeg Vlaanderen al 311.600 of 9 procent meer toeristen over de vloer. Het aantal toeristische overnachtingen lag 475.300 (of 6 procent) hoger dan vorig jaar. Tegenover recordjaar 2015 gaat het om een toename met 2 procent. De internationale aankomsten stegen met 12 procent, de binnenlandse met 6 procent. Bij de overnachtingen ging het om een toename met respectievelijk 8 en 5 procent. De toeristen komen vooral uit Spanje, Ierland. Ook het aantal Russen,n Amerikanen Chinezen nam toe. Van de buurlanden vertonen Duitsland (+9 pct) en Nederland (+6 pct) de sterkste stijging in het aantal overnachtingen. De Vlaamse Meesters met inbegrip het cultureel en architectuur erfgoed, de wielercultuur maar niet in het minst de gastronomie zijn sterke troeven. Ook de kust is zeer tevreden over het voorjaar en de eerste helft van de zomervakantie. Door de inspanningen van alle toeristische verantwoordelijken lijkt Vlaanderen een topbestemming te worden. Mede met dank aan de horeca. (JV)    



Catering

Turnover bij Events Catering Bevers

07/08/2017

De bezoekers van het wereldkampioenschap veldrijden,  van de Gentse Feesten  of Drarnouter en talrijke andere evenementen konden er al kennis mee maken, de vernieuwde aanpak van Events Catering Bevers. Bevers wil zich op unieke wijze profileren met een VIP –formule. De publiekscateraar stopt met de verkoop van industriële snacks. De Kempense cateraar vroeg aan slagerij Carmans uit Beringen een aantal exclusieve kwaliteitssnacks voor hen te ontwikkelen en produceren zoals braadworsten, een rundsburger en gehaktballen. De frieten komen voortaan van verse aardappelen van Franken Agro uit Mol-Postel. Op de events worden de ambachtelijke producten mooi gepresenteerd en verkocht vanuit keurig gedecoreerde kramen. “Onder invloed van onder meer kookprogramma’s zijn mensen zich veel meer bewust van wat ze eten”, weet Jaak Francken. “Daarom kiezen we nu 100% voor ambachtelijke producten. We brengen de VIP-catering naar het grote publiek.” .Het nieuwe assortiment verdringt de traditionele fastfood. Of de concurrentie het voorbeeld zal volgen is nog niet duidelijk. (JV)   



Algemeen

Erkenning voor Belgisch witblauw-rundsvlees

03/08/2017

Waals minister van Landbouw René Collin heeft een aanvraag ingediend om het Belgisch witblauw-rundsvlees te erkennen als beschermde geografische aanduiding (BGA).De beschermde geografische aanduiding zal van toepassing zijn op heel België, en dus niet enkel op een beperkt deel van het grondgebied. Van de 1,2 miljoen runderen in Wallonië is 84 procent van het witblauw ras, zo blijkt uit cijfers van het kabinet van Collin. De erkenning van BGA zal inhouden dat het vlees afkomstig moet zijn van een dier geboren, gehouden, geslacht en versneden in België. Het dier moet bovendien raszuiver zijn en mag enkel lokale voeding krijgen. Het lopende dossier wordt door de drie gewesten van het land gezamenlijk gedragen. Het besluit moet dus ook nog eerst door Vlaanderen en Brussel ondertekend worden, voordat het overgemaakt wordt aan de Europese instanties. Er wordt gehoopt dat de erkenning er volgend jaar zal aan komen. Of dit een meerwaarde zal vormen voor de talrijke restaurants die het vlees al op de kaart hebben staan is nog maar de vraag. (JV)



Htellerie

Vernieuwd Parkhotel in Roeselare

03/08/2017

Tegen midden 2018 komt er een vernieuwd Parkhotel in Roeselare. Naast het bestaande hotel aan het Stationsplein komt er een nieuwbouw met 12 luxueuze kamers en een wellness. Ook de ontbijtruimte krijgt een nieuwe plaats in het hotel. Na de ingrijpende verbouwingen zal het Parkhotel over ongeveer 100 kamers beschikken. Het is de bedoeling om de wellness en de nieuwe ontbijtruimte ook open te stellen voor niet hotel gasten. In het bestaande hotel worden ook enkele kamers onder handen genomen en vernieuwd. (JV)   



Algemeen

Grillmasters op Vier

03/08/2017

 

Een beste groentechef van Vlaanderen (Sepper Nobels) een de beste barbecuechef van Vlaanderen en ver daarbuiten (Peter De Clercq) in één televisie programma stoppen dat is waar Vier in geslaagd is. In ‘Grillmasters’ nemen verschillende kandidaten het tegen elkaar op om de beste barbecuechef te worden. Het wordt dus een afvallingsrace met onbekende Vlamingen die de twee topchefs zullen moeten overtuigen van hoe ze met vuur en alles wat erbij hoort omgaan. Peter De Clercq en Seppe Nobels zullen het televisie programma in goede banen leiden. De ‘beste barbecuechef’ en de ‘beste groentenchef ’ zullen negen weken lang tien duo’s fileren in een afvallingsrace rond bbq. Tien grillkoppels, geselecteerd uit een groep van dertig gaan de strijd aan om uiteindelijk de ‘Grillmaster’ te worden. Elke week krijgen zij een opdracht en is het de bedoeling dat zij de meest imponerende, origineelste en beste barbecuecreaties neerzetten. Het televisieprogramma komt overgewaaid uit Zweden waar het al aan zijn vijfde seizoen bezig is. Het programma bij Vier komt in april volgend jaar op de buis. Het BBQ seizoen van 2018 zou er dus wel eens heel anders kunnen uitzien en niet alleen voor de huis en tuin kok maar wellicht dat er ook veel tips tussen zullen in zitten voor wie in de horeca vernieuwend aan de slag wil met de bbq gaan volgende zomer. Hoewel de jury leden nu al benadrukken dat het vuur onder de rosster niet alleen voor de zomer is voorbehouden maar ook in de winter kan. Hoewel we het niet voor kookprogramma’s hebben lijkt dit toch iets om naar uit te kijken. (JV)



Snelrestauratie

Brussele architectuurwedstrijd voor frituren

03/08/2017

België heeft zijn culinaire troeven, zijn bier maar ook zijn frieten. Die laatste moeten wel uit fatsoenlijke frietkoten komen vinden ze in Brussel. Daarom loopt nog tot eind oktober een wedstrijd waarbij architecten acht verkavelde frietbarakken een nieuwe look moeten geven. Daarbij moeten de nieuwe kiosken niet alleen functioneel zijn maar moeten ze ook een typisch Brussels karakter uitstralen. Naar het voorbeeld van de Londense telefooncabines moeten de frietkoten ook een iconische architectuur creëren rond  Belgische, Brusselse frietcultuur. Uitkijken wat het resultaat zal zijn. (JV)   
 



Wedstrijden

Finalisten Bocuse d'Or

03/08/2017

Een leesjury heeft de vijf kandidaten bekend gemaakt die op 19 november tijdens Horeca Expo het tegen elkaar moeten opnemen om de Belgische finalist te worden om deel te nemen aan de Europese Finale Bocuse d’Or in Turijn in juni 2018. Kenny Bernaerts Studio Bern, Lode De Roover Fleur de Lin uit Zele,  Dany Lombart Le Val d’Heure - Montigny le Tilleul, Karen Torosyan van  Bozar uit Brussel en Jan Van de Velde van Martinique uit Mechelen zullen op 19 november in Gent culinair moeten strijden voor een ticket naar Turijn. (JV) 



Algemeen

Geen zomerakkoord voor de horeca

02/08/2017

Dagenlang hebben de ministers onderhandeld over een zomerakkoord. Horeca Vlaanderen reageert teleurgesteld op de maatregelen van het zomerakkoord. De maatregelen van het zomerakkoord zijn een mager beestje voor de horecasector. De verwachtingen lagen nochtans hoog. De belofte om de meeropbrengsten die de invoering van de witte kassa heeft gegenereerd terug te investeren in de sector wordt verbroken.  Ook de beloofde  vereenvoudiging van de toepassing van de  RSZ-korting voor gebruikers van de kassa is niet opgenomen. Tijdens de totstandkoming van het regeerakkoord in 2014 werd hiervoor drieënnegentig miljoen euro gebudgetteerd, vandaag wordt hier nauwelijks vijf miljoen van gebruikt. Ondanks dat Horeca Vlaanderen aan alle partijen voorstellen heeft gedaan om de maatregel beter toepasbaar te maken. Ook de verlaging van de bedrijfsvoorheffing voor nachtarbeid gaat aan de horeca voorbij.  De invoering van de flexijobs in andere sectoren zal het voor de horeca moeilijker maken om flexijobbers te vinden. Die andere sectoren moeten trouwens nog geen witte kassa hebben. De horeca is nog steeds de enige sector waar een geregistreerd kassasysteem is ingevoerd. Daarnaast kan iedereen maandelijks weldra vijfhonderd euro onbelast bijverdienen. Iemand die bijvoorbeeld verhuurt via AirBnB kan zo jaarlijks zesduizend euro netto verdienen. Dat is een typevoorbeeld van oneerlijke concurrentie te opzichte van hotels en B&B’s. (JV)



Algemeen

Manna foods maakt kinderen blij

30/07/2017

Sauzenproducent Manna Foods uit Wijnegem scoorde recent met opmerkelijke social media filmpjes rond de succesvolle Kempense muziekbroers Van Echelpoel. De filmpjes maken deel uit van een actie waarmee Manna Foods de Cliniclowns wil steunen. De social media filmpjes, gemaakt in samenwerking met reclamebureau Mosquito uit Herentals, tonen het Kempense muziekfenomeen Van Echelpoel in een op het eerste gezicht gehackte versie van een van hun hits. In een latere fase bleek dat Van Echelpoel mee in het complot zat en met de actie bovendien van Manna Foods 20.000 € mocht overhandigen aan de Cliniclowns. De overhandiging van dit mooie bedrag gebeurde recent in frituur De Kolk in Dessel die ‘figureerde’ in de bewuste filmpjes. Manna Foods is niet aan zijn proefstuk toe met deze vorm van marketing via Facebook, Youtube en andere beschikbare social mediakanalen. Ook vorig jaar zette deze fabrikant van spaghettisauzen, mayonaise en vele andere sausproducten, het social mediawereldje op het verkeerde been. Toen zat de bekende televisiekok Piet Huysentruyt mee in het complot en kregen de Cliniclowns ook het mooie bedrag van 20.000 €. De betrokken partijen toonden zich bij de overhandiging van de cheque aan het goede doel erg tevreden met het resultaat. Van Echelpoel werkte met plezier mee aan het initiatief. Ook bij de Cliniclowns, die het verblijf van zieke kinderen in het ziekenhuis proberen op te vrolijken, alleen maar blije gezichten, net als bij Manna Foods zelf overigens. (JV)



Algemeen

Uitbreiding voor Sligro in Belgi

29/07/2017

 

De Nederlandse voedingsgroep Sligro Food Group bouwt in het najaar een eerste vestiging op het Eilandje in Antwerpen. Sligro wil met de vestigingen van ISPC en Océan Marée samen met Java en de Sligro-activiteiten in België de komende jaren gaan samenvoegen tot een centraal platform en operatie voor de Belgische markt. Alles wordt gecoördineerd vanuit het hoofdkantoor van Java Foodservice in Rotselaar, dat ook tot de Sligro-groep behoort. Met Java Foodservice, dat sinds begin vorig jaar tot de onderneming behoort, richt Sligro zich in België op de segmenten institutioneel, bedrijfscatering en hotelketens. Begin volgend jaar wordt het hoofdkantoor in Rotselaar omgedoopt tot Sligro Food Group Belgium. Java gaat met haar back office-organisatie tevens fungeren als service centre voor de Sligro activiteiten in België.  ISPC, die ook deel uitmaakt van de Sligro Food Group opereert ondertussen vanuit zelfbedienings- en bezorggroothandels in Gent en Luik en vanuit Océan Marée, groothandel in verse vis in Brussel. Tot nu toe leveren de Sligro vestigingen vanuit Nederland aan de Belgische grootverbruik- en horecamarkt. Hier komt vanaf volgend jaar verandering in nu Sligro ook eigen locaties gaat bouwen in België. In de afgelopen maanden riep de geplande bouw aan het Straatsburgdok weerstand op van collega-groothandelsondernemingen. Die hadden beroep aangetekend tegen de bouwvergunning maar dat beroep is verworpen. (JV)



Vacatures

Hotel - restaurant - tea-room Bloom (Diksmuide) zoekt chef-kok
24/05/2017

De jobinhoud omvat o.a.: menu’s opstellen en gerechten uitdenken, de bereiding van de gerechten superviseren, het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren, de voorraad opvolgen, ....

Een vijftal jaar ervaring is een must.

Indien interesse vind je de volledige vacature via  https://www.facebook.com/BloomDiksmuide/posts/1875066159398867


Sales Representative Horeca
25/04/2017

Sligro Food Group, sinds 2016 ook in België actief door de overname van JAVA Foodservice, wil  haar beproefde groothandelsformule verder ontplooien in België, te beginnen in Vlaanderen.
In het kader van de opstart en de uitbouw van Sligro België zijn we op zoek naar een gedreven (m/v) Sales Representative Horeca, een gedreven commercieel talent voor de uitbouw van diverse regio’s.


Verrax zoekt vertegenwoordiger horeca & grootkeuken Walloni
10/01/2017

Verrax is sinds 1946 toonaangevend in hotelporselein, bestek, glaswerk en klein
keukenmateriaal voor horeca en grootkeuken. Voor versterking van ons commerciële
team zijn wij momenteel op zoek naar een vertegenwoordiger (m/v) voor Wallonië.


Toon alles

Immo

Horecazaak over te nemen in Zwijndrecht
22/08/2016

Art Deco hoekpand op drukke gewestweg aan tramhalte 3, inkom Zwijndrecht.

* Met woonst; 2 slaapkamers, gemeubeld, veel lichtinval, ingerichte keuken en privéterras.

* Cubaanse stijl, cocktailbar & Tapas, mini-strand, palmbomen, ...

* Thema-, podium-, praat-, muziekcafé met diverse potentiële mogelijkheden.

* Groot zomerterras verwarmd en muziek, deels overdekbaar met elektrische luifel/tent.

* Vrije keuze dranken en leveringskorting voorzien.

* Groot klantenbestand jong/oud, reeds 10 jaar een gevestigde waarde in Zwijndrecht.

* Uitgebreide muziek en licht installatie, videoscherm, airco, alarmsysteem, kassa pc, ..

* Keuken en bar met toestellen en toebehoren, koffiemachine Ducale + molen, fruitpers, ijsblokjesmachine, tapinstallatie, vele koelingen, vaatwas, dubbel frituese, toaster, mc-oven, ..

* Grote koele kelder, buitenplaats met aparte toegang terras en appartement.

* CV met nieuwe energiezuinige condensatie verwarmingsketel.

Verbrandendijk 101, 2070 Zwijndrecht

Huurprijs: 1.650 euro/maand inclusief woonst

Overname: 96.000 euro

Overgave wegens uitbouw tweede bedrijf verlichtingstechnieken.

Contact: Robby, 0477-82 60 09


Toon alles
 
 

Contacteer ons

een uitgave van Evolution Media Group
Vlassstraat 17 - 8710 Wielsbeke

tel +32(56) 60 73 33
fax +32(56) 61 05 83
email info@horecaplatform.be

by communitysoft.com