中国新闻社
首页 新闻大观 中新财经 中新体育 中新影视 中新图片 台湾频道 华人世界 中新专稿 图文专稿 中新出版 中新专著 供稿服务



首页>>新闻大观>>国内新闻>>新闻报道

唐山工程款发票

2017-08-09 22:32:36

唐山工程款发票杨先生13692133542【全.国.货.到.付.款】行业顶尖品质,质量保证。████████████

  

中央第四环保督察组现场督察发现正在被损毁的巢湖滨湖湿地。

近日,安徽巢湖水华再次爆发,在室外温度升高的情况下,巢湖水域高温与恶臭并存,巢湖流域水环境保护形势严峻。

而这,也成为中央环境保护督察组督察安徽省时关注的焦点之一。

7月29日下午,中央第四环保督察组向安徽省委、省政府反馈督察意见时指出,2015年巢湖最大水华面积321.8平方公里,占全湖面积42.2%;2016年水华最大面积为237.6平方公里,占全湖面积的31.2%;2017年一季度,巢湖湖体总磷浓度和富营养化状态指数同比均呈上升趋势。

问题呈现于水面,根源在岸上。督察组发现,安徽落实国家环境保护决策部署存在薄弱环节,在巢湖流域水环境保护方面存在破坏滨湖湿地、违规侵占湖面、大量污水直排入湖河流污染量大等问题。

督察要求,安徽加快巢湖治理保护,对于督察中发现的问题,要责成有关部门进一步深入调查,厘清责任,并按有关规定严肃问责,抓紧研究制定整改方案,在30个工作日内报送国务院并及时向社会公开。

安徽省水利厅对巢湖日常管理严重缺位

7月29日下午,中央第四环保督察组组长朱之鑫通报反馈意见时说,“督察谈话中多数同志反映,安徽省一些领导干部重经济发展、轻环境保护,对自身肩负的环保责任认识不到位。一些地方和部门环境保护法治意识淡薄。

朱之鑫说,《巢湖流域水污染防治条例》出台后,条例规定的有关要求基本没有落实,甚至仍然大量违法开发建设。

2011年,安徽省通过行政区划调整,将巢湖整体纳入合肥市管理,并成立安徽省巢湖管理局,以便对巢湖实现统一保护监管,但由于职能交叉,权责不清,监管不力,体制优势没有得到发挥。

在履职方面,一些部门和地方工作不严不实。督察发现,安徽省水利厅虽然组织开展过入河排污口排查,但对全省入河排污口底数不清,日常管理严重缺位,大量入河排污口长期超标排放。

巢湖74万平方米滨湖湿地成为建筑垃圾消纳场

巢湖是我国五大淡水湖之一,沿岸原有湿地较多,是保护湖区自然生态环境的第一道屏障。

近年巢湖湿地锐减,已无法发挥调节水质、保护生态的功能。

督察组发现,巢湖约94.8万平方米滨湖湿地遭破坏,其中74万平方米湿地成为建筑垃圾消纳场。

朱之鑫通报说,2016年合肥市滨湖新区违法审批,损毁防浪林台湿地,将14万平方米防浪林台用作建筑垃圾消纳场。“防浪林台内湿地已被渣土填平,完全丧失了生态功能。”

合肥市滨湖新区建筑垃圾3号消纳场正是巢湖滨湖湿地。

滨湖新区还将派河口天然湿地违规用作建筑垃圾消纳场,已倾倒土方约50万立方米,占用湿地60万平方米。另外,渡江战役纪念馆西侧湿地也陆续被土方填埋,损毁湿地约16.8万平方米。

违规侵占湖面,约2000亩湖面被旅游开发

2017年4月27日至5月27日,中央第四环保督察组对安徽省开展环保督察,并形成督察意见。

澎湃新闻(www.thepaper.cn)注意到,反馈意见中指出的安徽环保四大主要问题中,巢湖流域水环境问题占了其中之一。除破坏滨湖湿地外,违规侵占湖面问题较为突出。

2013年合肥市实施巢湖沿岸水环境治理及生态修复工程,将原本连成一片的湿地从中隔断,预留部分区域作为滨湖新区旅游码头用地。

2014年又以实施滨湖湿地公园工程名义,在近两公里的湖岸违法建设“岸上草原”项目,还以建设防波堤名义围占湖面,以保护之名,行开发之实,其中约2000亩湖面已经用作旅游开发。

此外,十五里河、南淝河和派河水质长期劣Ⅴ类,3条河流入湖污染物巨大。

“2013年立项的十五里河污水处理厂三期工程迟迟没有建成,导致每日约6万吨生活污水直排。南淝河流域长期没有实施有效的雨污分流,加之管网大量错接、漏接,流域污水处理设没有发挥效益。派河流域的肥西县污水处理率不足30%,大量污水直排,主要支流潭冲河和王建沟水质逐年下降。”朱之鑫说。



相关报道:天水柴油增值税发票
相关报道:石嘴山配件增值税发票
相关报道:达州汽油增值税发票
相关报道:达州制作费增值税发票

新闻大观>>国内新闻>新闻报道>sx875fsxz


新闻大观| 中新财经| 中新体育 中新影视| 中新图片| 台湾频道| 华人世界| 中新专稿| 图文专稿| 中新出版| 中新专著| 供稿服务| 联系我们

分类新闻查询

本网站所刊载信息,不代表中新社观点。 刊用本网站稿件,务经书面授权。


Horecaplatform.be
 

Horecaplatform

Horecaplatform.be is hét platform voor de Belgische horeca. Het platform biedt de users het laatste nieuws en vakinformatie uit de branche. Horecaplatform.be heeft verschillende onderdelen, waaronder een digitale nieuwsbrief, een immo- en een vacaturesite, een horecaleveranciersgids, en de digitale magazines van Evolution Media Group.



Laatste berichten


Algemeen

Kindvriendelijke restaurants nemen toe

08/08/2017

Enkele jaren nadat Horeca Vlaanderen  zijn leden aanmoedigde om kindvriendelijk te zijn blijkt uit een rondvraag van NSZ dat de helft van de restaurants nu kindvriendelijk is. En dat in een tijd waarin steeds meer het bordje Adults Only opgehangen wordt. In meer dan de helft van de restaurants krijgen de kinderen tekenmateriaal, zijn er gerechten op maat van kinderen, is er een speelhoek of speeltuin of krijgen de kinderen een attentie bij het buitengaan. Dat alles zorgt ervoor dat kinderen voor minder overlast zorgen. (JV)   

 

 



Hotellerie

Knip voor hotel Colombus

07/08/2017

Wegenwerken zijn er zowat overal in Vlaanderen of er  zijn ciculatieplannen. De knip in de Antwerpse Leien en zeker de voorbereidende werken hebben al minstens één slachtoffer geëist. Het hotel Colombus in de Frankrijklei, schuin tegenover de opera, is na een moeilijke periode failliet verklaard. Het hotel had al een dip maar de finale doodsteek was de knip. Geen toegankelijkheid en een bouwput voor een lange tijd voor de deur is geen postief uitgangspunt om het hotel over te laten. (JV)



Toerisme

Opbloei toerisme mede dankzij horeca

07/08/2017

Na de aanslagen van vorig jaar is de toeristische sector aan meer dan een come back bezig. Volgens de cijfers van de eerste vier maanden van dit jaar kreeg Vlaanderen al 9 procent meer toeristen over de vloer dan in 2016. Vergelijken met 2016 is niet aan de orde, maar het is ook meer dan tijdens het recordjaar 2015, een jaar zonder aanslagen. In de eerste vier maanden kreeg Vlaanderen al 311.600 of 9 procent meer toeristen over de vloer. Het aantal toeristische overnachtingen lag 475.300 (of 6 procent) hoger dan vorig jaar. Tegenover recordjaar 2015 gaat het om een toename met 2 procent. De internationale aankomsten stegen met 12 procent, de binnenlandse met 6 procent. Bij de overnachtingen ging het om een toename met respectievelijk 8 en 5 procent. De toeristen komen vooral uit Spanje, Ierland, maar ook het aantal Russen, Amerikanen en Chinezen nam toe. Van de buurlanden vertonen Duitsland (+9 pct) en Nederland (+6 pct) de sterkste stijging in het aantal overnachtingen. De Vlaamse Meesters met inbegrip van het cultureel en architectuur erfgoed, de wielercultuur maar niet in het minst de gastronomie zijn sterke troeven. Ook de kust is zeer tevreden over het voorjaar en de eerste helft van de zomervakantie. Door de inspanningen van alle toeristische verantwoordelijken lijkt Vlaanderen een topbestemming te worden. Mede met dank aan de horeca. (JV)    



Catering

Turnover bij Events Catering Bevers

07/08/2017

De bezoekers van het wereldkampioenschap veldrijden, van de Gentse Feesten of Dranouter en talrijke andere evenementen konden er al kennis mee maken, de vernieuwde aanpak van Events Catering Bevers. Bevers wil zich op unieke wijze profileren met een VIP–formule. De publiekscateraar stopt met de verkoop van industriële snacks. De Kempense cateraar vroeg aan slagerij Carmans uit Beringen een aantal exclusieve kwaliteitssnacks voor hen te ontwikkelen en produceren zoals braadworsten, een rundsburger en gehaktballen. De frieten komen voortaan van verse aardappelen van Franken Agro uit Mol-Postel. Op de events worden de ambachtelijke producten mooi gepresenteerd en verkocht vanuit keurig gedecoreerde kramen. “Onder invloed van onder meer kookprogramma’s zijn mensen zich veel meer bewust van wat ze eten”, weet Jaak Francken. “Daarom kiezen we nu 100% voor ambachtelijke producten. We brengen de VIP-catering naar het grote publiek.” Het nieuwe assortiment verdringt de traditionele fastfood. Of de concurrentie het voorbeeld zal volgen is nog niet duidelijk. (JV)   

 

 



Algemeen

Erkenning voor Belgisch witblauw-rundsvlees

03/08/2017

Waals minister van Landbouw René Collin heeft een aanvraag ingediend om het Belgisch witblauw-rundsvlees te erkennen als beschermde geografische aanduiding (BGA).De beschermde geografische aanduiding zal van toepassing zijn op heel België, en dus niet enkel op een beperkt deel van het grondgebied. Van de 1,2 miljoen runderen in Wallonië is 84 procent van het witblauw ras, zo blijkt uit cijfers van het kabinet van Collin. De erkenning van BGA zal inhouden dat het vlees afkomstig moet zijn van een dier geboren, gehouden, geslacht en versneden in België. Het dier moet bovendien raszuiver zijn en mag enkel lokale voeding krijgen. Het lopende dossier wordt door de drie gewesten van het land gezamenlijk gedragen. Het besluit moet dus ook nog eerst door Vlaanderen en Brussel ondertekend worden,voordat het overgemaakt wordt aan de Europese instanties. Er wordt gehoopt dat de erkenning er volgend jaar zal aan komen. Of dit een meerwaarde zal vormen voor de talrijke restaurants die het vlees al op de kaart hebben staan is nog maar de vraag. (JV)



Hotellerie

Vernieuwd Parkhotel in Roeselare

03/08/2017

Tegen midden 2018 komt er een vernieuwd Parkhotel in Roeselare. Naast het bestaande hotel aan het Stationsplein komt er een nieuwbouw met 12 luxueuze kamers en een wellness. Ook de ontbijtruimte krijgt een nieuwe plaats in het hotel. Na de ingrijpende verbouwingen zal het Parkhotel over ongeveer 100 kamers beschikken. Het is de bedoeling om de wellness en de nieuwe ontbijtruimte ook open te stellen voor niet-hotel gasten. In het bestaande hotel worden ook enkele kamers onder handen genomen en vernieuwd. (JV)

 

 

 

 

 

 



Algemeen

Grillmasters op Vier

03/08/2017

Een beste groentechef van Vlaanderen (Sepper Nobels) én een van de beste barbecuechefs van Vlaanderen en ver daarbuiten (Peter De Clercq) in één televisieprogramma stoppen is waar Vier in geslaagd is. In ‘Grillmasters’ nemen verschillende kandidaten het tegen elkaar op om de beste barbecuechef te worden. Het wordt dus een afvallingsrace met onbekende Vlamingen die de twee topchefs zullen moeten overtuigen van hoe ze met vuur en alles wat erbij hoort omgaan. Peter De Clercq en Seppe Nobels zullen het televisieprogramma in goede banen leiden. De ‘beste barbecuechef’ en de ‘beste groentenchef ’ zullen negen weken lang tien duo’s fileren in een afvallingsrace rond bbq. Tien grillkoppels, geselecteerd uit een groep van dertig, gaan de strijd aan om uiteindelijk de ‘Grillmaster’ te worden. Elke week krijgen zij een opdracht en is het de bedoeling dat zij de meest imponerende, origineelste en beste barbecuecreaties neerzetten. Het televisieprogramma komt overgewaaid uit Zweden waar het al aan zijn vijfde seizoen bezig is. Het programma bij Vier komt in april volgend jaar op de buis. Het BBQ seizoen van 2018 zou er dus wel eens heel anders kunnen uitzien en niet alleen voor de huis- en tuinkok maar wellicht dat er ook veel tips tussen zullen in zitten voor wie in de horeca vernieuwend aan de slag wil gaan met de bbq volgende zomer. Hoewel de juryleden nu al benadrukken dat het vuur onder de rooster niet alleen voor de zomer is voorbehouden maar ook in de winter kan. Toch iets om naar uit te kijken, tussen de vele kookprogramma's door. (JV)



Snelrestauratie

Brussele architectuurwedstrijd voor frituren

03/08/2017

België heeft zijn culinaire troeven, zijn bier maar ook zijn frieten. Die laatste moeten wel uit fatsoenlijke frietkoten komen vinden ze in Brussel. Daarom loopt nog tot eind oktober een wedstrijd waarbij architecten acht verkavelde frietbarakken een nieuwe look moeten geven. Daarbij moeten de nieuwe kiosken niet alleen functioneel zijn maar moeten ze ook een typisch Brussels karakter uitstralen. Naar het voorbeeld van de Londense telefooncabines moeten de frietkoten ook een iconische architectuur creëren rond  Belgische, Brusselse frietcultuur. Uitkijken wat het resultaat zal zijn. (JV)   
 



Wedstrijden

Finalisten Bocuse d'Or

03/08/2017

Een leesjury heeft de vijf kandidaten bekend gemaakt die op 19 november tijdens Horeca Expo het tegen elkaar moeten opnemen om de Belgische finalist te worden om deel te nemen aan de Europese Finale Bocuse d’Or in Turijn in juni 2018. Kenny Bernaerts van Studio Bern, Lode De Roover van Fleur de Lin uit Zele, Dany Lombart van Le Val d’Heure - Montigny le Tilleul, Karen Torosyan van Bozar uit Brussel en Jan Van de Velde van Martinique uit Mechelen zullen op 19 november in Gent culinair moeten strijden voor een ticket naar Turijn. (JV) 

 

 

 



Algemeen

Geen zomerakkoord voor de horeca

02/08/2017

Dagenlang hebben de ministers onderhandeld over een zomerakkoord. Horeca Vlaanderen reageert teleurgesteld op de maatregelen van het zomerakkoord. De maatregelen van het zomerakkoord zijn een mager beestje voor de horecasector. De verwachtingen lagen nochtans hoog. De belofte om de meeropbrengsten die de invoering van de witte kassa heeft gegenereerd terug te investeren in de sector wordt verbroken.  Ook de beloofde  vereenvoudiging van de toepassing van de  RSZ-korting voor gebruikers van de kassa is niet opgenomen. Tijdens de totstandkoming van het regeerakkoord in 2014 werd hiervoor drieënnegentig miljoen euro gebudgetteerd, vandaag wordt hier nauwelijks vijf miljoen van gebruikt. Ondanks dat Horeca Vlaanderen aan alle partijen voorstellen heeft gedaan om de maatregel beter toepasbaar te maken. Ook de verlaging van de bedrijfsvoorheffing voor nachtarbeid gaat aan de horeca voorbij.  De invoering van de flexijobs in andere sectoren zal het voor de horeca moeilijker maken om flexijobbers te vinden. Die andere sectoren moeten trouwens nog geen witte kassa hebben. De horeca is nog steeds de enige sector waar een geregistreerd kassasysteem is ingevoerd. Daarnaast kan iedereen maandelijks weldra vijfhonderd euro onbelast bijverdienen. Iemand die bijvoorbeeld verhuurt via AirBnB kan zo jaarlijks zesduizend euro netto verdienen. Dat is een typevoorbeeld van oneerlijke concurrentie te opzichte van hotels en B&B’s. Horeca Vlaanderen kondigt een juridische veldslag aan. (JV)



Ondernemingen - Bedrijven

Manna foods maakt kinderen blij

30/07/2017

Sauzenproducent Manna Foods uit Wijnegem scoorde recent met opmerkelijke social media filmpjes rond de succesvolle Kempense muziekbroers Van Echelpoel. De filmpjes maken deel uit van een actie waarmee Manna Foods de Cliniclowns wil steunen. De social media filmpjes, gemaakt in samenwerking met reclamebureau Mosquito uit Herentals, tonen het Kempense muziekfenomeen Van Echelpoel in een op het eerste gezicht gehackte versie van een van hun hits. In een latere fase bleek dat Van Echelpoel mee in het complot zat en met de actie bovendien van Manna Foods 20.000 € mocht overhandigen aan de Cliniclowns.

 



Vacatures

Hotel - restaurant - tea-room Bloom (Diksmuide) zoekt chef-kok
24/05/2017

De jobinhoud omvat o.a.: menu’s opstellen en gerechten uitdenken, de bereiding van de gerechten superviseren, het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren, de voorraad opvolgen, ....

Een vijftal jaar ervaring is een must.

Indien interesse vind je de volledige vacature via  https://www.facebook.com/BloomDiksmuide/posts/1875066159398867


Sales Representative Horeca
25/04/2017

Sligro Food Group, sinds 2016 ook in België actief door de overname van JAVA Foodservice, wil  haar beproefde groothandelsformule verder ontplooien in België, te beginnen in Vlaanderen.
In het kader van de opstart en de uitbouw van Sligro België zijn we op zoek naar een gedreven (m/v) Sales Representative Horeca, een gedreven commercieel talent voor de uitbouw van diverse regio’s.


Verrax zoekt vertegenwoordiger horeca & grootkeuken Walloni
10/01/2017

Verrax is sinds 1946 toonaangevend in hotelporselein, bestek, glaswerk en klein
keukenmateriaal voor horeca en grootkeuken. Voor versterking van ons commerciële
team zijn wij momenteel op zoek naar een vertegenwoordiger (m/v) voor Wallonië.


Toon alles

Immo

Horecazaak over te nemen in Zwijndrecht
22/08/2016

Art Deco hoekpand op drukke gewestweg aan tramhalte 3, inkom Zwijndrecht.

* Met woonst; 2 slaapkamers, gemeubeld, veel lichtinval, ingerichte keuken en privéterras.

* Cubaanse stijl, cocktailbar & Tapas, mini-strand, palmbomen, ...

* Thema-, podium-, praat-, muziekcafé met diverse potentiële mogelijkheden.

* Groot zomerterras verwarmd en muziek, deels overdekbaar met elektrische luifel/tent.

* Vrije keuze dranken en leveringskorting voorzien.

* Groot klantenbestand jong/oud, reeds 10 jaar een gevestigde waarde in Zwijndrecht.

* Uitgebreide muziek en licht installatie, videoscherm, airco, alarmsysteem, kassa pc, ..

* Keuken en bar met toestellen en toebehoren, koffiemachine Ducale + molen, fruitpers, ijsblokjesmachine, tapinstallatie, vele koelingen, vaatwas, dubbel frituese, toaster, mc-oven, ..

* Grote koele kelder, buitenplaats met aparte toegang terras en appartement.

* CV met nieuwe energiezuinige condensatie verwarmingsketel.

Verbrandendijk 101, 2070 Zwijndrecht

Huurprijs: 1.650 euro/maand inclusief woonst

Overname: 96.000 euro

Overgave wegens uitbouw tweede bedrijf verlichtingstechnieken.

Contact: Robby, 0477-82 60 09


Toon alles
 
 

Contacteer ons

een uitgave van Evolution Media Group
Vlassstraat 17 - 8710 Wielsbeke

tel +32(56) 60 73 33
fax +32(56) 61 05 83
email info@horecaplatform.be

by communitysoft.com