中国新闻社
首页 新闻大观 中新财经 中新体育 中新影视 中新图片 台湾频道 华人世界 中新专稿 图文专稿 中新出版 中新专著 供稿服务



首页>>新闻大观>>国内新闻>>新闻报道

龙港镇药品发票

2017-08-08 15:44:20

龙港镇药品发票【杨经理 1369213.3542】代开项目:餐饮.住宿.广告.租赁.运输.劳务费.咨询费.设计费.培训费.服务.建筑. 建材.工程.国际货运.普通增值税等等

  

现场:电梯维修工作业时被卡身亡 官方称疑违规作业 (来源:original)

新华坊电梯“吞人”事故,已过去整整两年,但悲剧带来的震撼依然没有淡出杭城人民的记忆。

但昨天又有一出类似的悲剧,毫无征兆地发生了昨天傍晚6点,网友“哟Lin琦”向钱江晚报官方微博爆料说:杭州下沙东方水岚佳苑,有人被卡在电梯里了。

消息陆续从事故现场和医院传回:发生意外的是电梯修理工,姓何,才20多岁;当天下午17点30分接警后,救援官兵赶到现场发现他被夹在电梯夹层之中,下半身被卡在一层电梯口;18点06分送到医院,在入院时胸腹部严重挤压变形,瞳孔散大固定,已没有呼吸和心跳,18点10分确定死亡。

作为专业人士,小何为何被卡?是电梯自身的原因,还是操作失当?一连串的问号裹挟着悲伤与震惊,再次袭来

现场居民:

这两部电梯维修很频繁,之前就多次因故障停用

傍晚18点40分,钱江晚报记者赶到事发小区,小区门口已经聚集了很多人,话题都离不开这场意外。

发生意外的13幢1单元的电梯间已经停掉了,拉上了黄色封条,只能走侧边的楼梯。住在这幢23层高楼里的居民们,目前只能通过楼梯出入。

记者联系上了第一个发现事故并报警的小吴。小吴说,自己当时和同事一起下班回来,走进楼道时候大概是下午5点20多分,一眼就看到修理工被夹在电梯中。

“当时我以为是正常维修,打算去按按钮开另一部电梯的,但走几步就发现不对劲了。”小吴回忆道,自己发现这个维修师傅一动都不动,觉得可能是卡住,连忙喊了几声,但对方都没有回应,小吴立即就报了警。

不到10分钟,警方和消防就赶到了现场,小吴说,自己是亲眼看到消防官兵将维修师傅抬出去的:“当时这个维修师傅,整个身体都是乌青的。”

“其实这两部电梯一直以来都是有些问题的,维修很频繁。”小吴刚搬进这个小区不久,他说,之前自己就碰到几次电梯因为故障停止使用的情况。

“我搬过来住了一个多月了,我们这个单元电梯还算是好的,一直用起来都没感觉有什么毛病的,没想到却出现了这样的意外!”另一个18楼住户小雷说,自己一个朋友住在同小区2幢,他们那幢两部电梯一部基本是因为故障已经停用,剩下的那一部还常常出问题,关门时经常是关了又开,开了又关,“我们之前还开玩笑,说他那幢电梯太危险,不如和我住到同幢来……”

由于1单元的电梯已经被封闭,记者到2单元的电梯查看,发现小区内的电梯品牌是蒂森克虏伯。

记者随后赶到小区物业,但大门紧闭。一位居民说,物业的人已经被紧急叫去村里开会了。

一位小区的保安人员告诉记者,今年上半年小区刚刚回迁,大部分的居民还没有入住,电梯公司和物业也还没有完成移交,目前都是由电梯公司安排维修人员进行维保的。“电梯出现问题后,居民反映到物业,我们再联系电梯公司的人来修。”

该保安人员说,接下来物业公司会对小区里的所有的电梯重新进行一次检修,排查可能出现的隐患和问题。

电梯监控里

究竟记录了什么

“当时我们喊他的时候已经没了反应,后来马上被120紧急送往医院。”救援人员向记者描述着刚发现小何时的情景,闻者皆是一声叹息。

身为专业维保人员,为何会被修理中的电梯卡住?

记者在小区里要到了出事电梯的内部监控。从电梯的监控视频中可以看出,何师傅是下午16点49分来到现场开始对电梯进行检修的,一开始检修是在电梯轿厢里,期间还有居民出入使用电梯。

16点54分,何师傅走出电梯外,继续维修工作,但自此之后镜头中再也没有出现过他的身影。

到小吴发现他发生意外报警,消防赶来并成功在17点36分对电梯进行破拆为止。何师傅被电梯夹住的时间,甚至可能长达40分钟以上。

然而,在监控中,很难看出何师傅具体是哪个时间点以及如何被电梯夹住的。

记者在小区遇到了一位和何师傅同公司的维修师傅,这位师傅表示,目前还不清楚事故原因,但公司已经进行调查,很快就会拿出一个调查结果来。

事故原因

疑似“违规作业”

杭州市质检技术监督局在8月2日夜9点发布了“关于8月2日下沙电梯事故初步情况的通报”。

通报称,当天下午17点30分,杭州市经济开发区下沙街道东方水岚佳苑13幢1单元发生一起事故。一名电梯维保工人,在维保作业过程中被卡在电梯轿厢和电梯井道之间,被发现后,紧急送往下沙东方医院抢救,后经抢救无效死亡。

目前,相关部门正在开展事故调查,经初步分析疑是电梯维保工人违规作业。具体原因还在进一步调查中。



相关报道:西昌药品增值税发票
相关报道:常熟柴油增值税发票
相关报道:肇庆陶瓷增值税发票
相关报道:荆州制作费增值税发票

新闻大观>>国内新闻>新闻报道>sx875fsxz


新闻大观| 中新财经| 中新体育 中新影视| 中新图片| 台湾频道| 华人世界| 中新专稿| 图文专稿| 中新出版| 中新专著| 供稿服务| 联系我们

分类新闻查询

本网站所刊载信息,不代表中新社观点。 刊用本网站稿件,务经书面授权。


Horecaplatform.be
 

Horecaplatform

Horecaplatform.be is hét platform voor de Belgische horeca. Het platform biedt de users het laatste nieuws en vakinformatie uit de branche. Horecaplatform.be heeft verschillende onderdelen, waaronder een digitale nieuwsbrief, een immo- en een vacaturesite, een horecaleveranciersgids, en de digitale magazines van Evolution Media Group.



Laatste berichten


Hotellerie

Knip voor hotel Colombus

07/08/2017

Wegenwerken zijn er zowat overal in Vlaanderen of er  zijn ciculatieplannen  De knip in de Antwerpse  Leien en zeker de voorbereidende werken hebben al minstens één slachtoffer geëist. Het hotel Colombus in de Frankrijklei, schuin tegenover de opera, is na een moeilijke periode failliet verklaard. Het hotel had al een dip maar de finale doodsteek was de knip. Geen toegankelijkheid en een bouwput voor een lange tijd voor de deur is geen ostief uitgangspunt om het hotel over te laten. (JV)



Toerisme

Opbloei toerisme mede dankzij horeca

07/08/2017

Na de aanslagen van vorig jaar is de toeristische sector aan meer dan een come back bezig. Volgens de cijfers van de eerste vier maanden van dit jaar kreeg Vlaanderen al 9 procent meer over de vloer dan in 2016. Vergelijkbaar met 2016 is het niet maar het is zelfs meer dan het recordjaar 2015, een jaar zonder aanslagen. In de eerste vier maanden kreeg Vlaanderen al 311.600 of 9 procent meer toeristen over de vloer. Het aantal toeristische overnachtingen lag 475.300 (of 6 procent) hoger dan vorig jaar. Tegenover recordjaar 2015 gaat het om een toename met 2 procent. De internationale aankomsten stegen met 12 procent, de binnenlandse met 6 procent. Bij de overnachtingen ging het om een toename met respectievelijk 8 en 5 procent. De toeristen komen vooral uit Spanje, Ierland. Ook het aantal Russen,n Amerikanen Chinezen nam toe. Van de buurlanden vertonen Duitsland (+9 pct) en Nederland (+6 pct) de sterkste stijging in het aantal overnachtingen. De Vlaamse Meesters met inbegrip het cultureel en architectuur erfgoed, de wielercultuur maar niet in het minst de gastronomie zijn sterke troeven. Ook de kust is zeer tevreden over het voorjaar en de eerste helft van de zomervakantie. Door de inspanningen van alle toeristische verantwoordelijken lijkt Vlaanderen een topbestemming te worden. Mede met dank aan de horeca. (JV)    



Catering

Turnover bij Events Catering Bevers

07/08/2017

De bezoekers van het wereldkampioenschap veldrijden,  van de Gentse Feesten  of Drarnouter en talrijke andere evenementen konden er al kennis mee maken, de vernieuwde aanpak van Events Catering Bevers. Bevers wil zich op unieke wijze profileren met een VIP –formule. De publiekscateraar stopt met de verkoop van industriële snacks. De Kempense cateraar vroeg aan slagerij Carmans uit Beringen een aantal exclusieve kwaliteitssnacks voor hen te ontwikkelen en produceren zoals braadworsten, een rundsburger en gehaktballen. De frieten komen voortaan van verse aardappelen van Franken Agro uit Mol-Postel. Op de events worden de ambachtelijke producten mooi gepresenteerd en verkocht vanuit keurig gedecoreerde kramen. “Onder invloed van onder meer kookprogramma’s zijn mensen zich veel meer bewust van wat ze eten”, weet Jaak Francken. “Daarom kiezen we nu 100% voor ambachtelijke producten. We brengen de VIP-catering naar het grote publiek.” .Het nieuwe assortiment verdringt de traditionele fastfood. Of de concurrentie het voorbeeld zal volgen is nog niet duidelijk. (JV)   



Algemeen

Erkenning voor Belgisch witblauw-rundsvlees

03/08/2017

Waals minister van Landbouw René Collin heeft een aanvraag ingediend om het Belgisch witblauw-rundsvlees te erkennen als beschermde geografische aanduiding (BGA).De beschermde geografische aanduiding zal van toepassing zijn op heel België, en dus niet enkel op een beperkt deel van het grondgebied. Van de 1,2 miljoen runderen in Wallonië is 84 procent van het witblauw ras, zo blijkt uit cijfers van het kabinet van Collin. De erkenning van BGA zal inhouden dat het vlees afkomstig moet zijn van een dier geboren, gehouden, geslacht en versneden in België. Het dier moet bovendien raszuiver zijn en mag enkel lokale voeding krijgen. Het lopende dossier wordt door de drie gewesten van het land gezamenlijk gedragen. Het besluit moet dus ook nog eerst door Vlaanderen en Brussel ondertekend worden, voordat het overgemaakt wordt aan de Europese instanties. Er wordt gehoopt dat de erkenning er volgend jaar zal aan komen. Of dit een meerwaarde zal vormen voor de talrijke restaurants die het vlees al op de kaart hebben staan is nog maar de vraag. (JV)



Htellerie

Vernieuwd Parkhotel in Roeselare

03/08/2017

Tegen midden 2018 komt er een vernieuwd Parkhotel in Roeselare. Naast het bestaande hotel aan het Stationsplein komt er een nieuwbouw met 12 luxueuze kamers en een wellness. Ook de ontbijtruimte krijgt een nieuwe plaats in het hotel. Na de ingrijpende verbouwingen zal het Parkhotel over ongeveer 100 kamers beschikken. Het is de bedoeling om de wellness en de nieuwe ontbijtruimte ook open te stellen voor niet hotel gasten. In het bestaande hotel worden ook enkele kamers onder handen genomen en vernieuwd. (JV)   



Algemeen

Grillmasters op Vier

03/08/2017

 

Een beste groentechef van Vlaanderen (Sepper Nobels) een de beste barbecuechef van Vlaanderen en ver daarbuiten (Peter De Clercq) in één televisie programma stoppen dat is waar Vier in geslaagd is. In ‘Grillmasters’ nemen verschillende kandidaten het tegen elkaar op om de beste barbecuechef te worden. Het wordt dus een afvallingsrace met onbekende Vlamingen die de twee topchefs zullen moeten overtuigen van hoe ze met vuur en alles wat erbij hoort omgaan. Peter De Clercq en Seppe Nobels zullen het televisie programma in goede banen leiden. De ‘beste barbecuechef’ en de ‘beste groentenchef ’ zullen negen weken lang tien duo’s fileren in een afvallingsrace rond bbq. Tien grillkoppels, geselecteerd uit een groep van dertig gaan de strijd aan om uiteindelijk de ‘Grillmaster’ te worden. Elke week krijgen zij een opdracht en is het de bedoeling dat zij de meest imponerende, origineelste en beste barbecuecreaties neerzetten. Het televisieprogramma komt overgewaaid uit Zweden waar het al aan zijn vijfde seizoen bezig is. Het programma bij Vier komt in april volgend jaar op de buis. Het BBQ seizoen van 2018 zou er dus wel eens heel anders kunnen uitzien en niet alleen voor de huis en tuin kok maar wellicht dat er ook veel tips tussen zullen in zitten voor wie in de horeca vernieuwend aan de slag wil met de bbq gaan volgende zomer. Hoewel de jury leden nu al benadrukken dat het vuur onder de rosster niet alleen voor de zomer is voorbehouden maar ook in de winter kan. Hoewel we het niet voor kookprogramma’s hebben lijkt dit toch iets om naar uit te kijken. (JV)



Snelrestauratie

Brussele architectuurwedstrijd voor frituren

03/08/2017

België heeft zijn culinaire troeven, zijn bier maar ook zijn frieten. Die laatste moeten wel uit fatsoenlijke frietkoten komen vinden ze in Brussel. Daarom loopt nog tot eind oktober een wedstrijd waarbij architecten acht verkavelde frietbarakken een nieuwe look moeten geven. Daarbij moeten de nieuwe kiosken niet alleen functioneel zijn maar moeten ze ook een typisch Brussels karakter uitstralen. Naar het voorbeeld van de Londense telefooncabines moeten de frietkoten ook een iconische architectuur creëren rond  Belgische, Brusselse frietcultuur. Uitkijken wat het resultaat zal zijn. (JV)   
 



Wedstrijden

Finalisten Bocuse d'Or

03/08/2017

Een leesjury heeft de vijf kandidaten bekend gemaakt die op 19 november tijdens Horeca Expo het tegen elkaar moeten opnemen om de Belgische finalist te worden om deel te nemen aan de Europese Finale Bocuse d’Or in Turijn in juni 2018. Kenny Bernaerts Studio Bern, Lode De Roover Fleur de Lin uit Zele,  Dany Lombart Le Val d’Heure - Montigny le Tilleul, Karen Torosyan van  Bozar uit Brussel en Jan Van de Velde van Martinique uit Mechelen zullen op 19 november in Gent culinair moeten strijden voor een ticket naar Turijn. (JV) 



Algemeen

Geen zomerakkoord voor de horeca

02/08/2017

Dagenlang hebben de ministers onderhandeld over een zomerakkoord. Horeca Vlaanderen reageert teleurgesteld op de maatregelen van het zomerakkoord. De maatregelen van het zomerakkoord zijn een mager beestje voor de horecasector. De verwachtingen lagen nochtans hoog. De belofte om de meeropbrengsten die de invoering van de witte kassa heeft gegenereerd terug te investeren in de sector wordt verbroken.  Ook de beloofde  vereenvoudiging van de toepassing van de  RSZ-korting voor gebruikers van de kassa is niet opgenomen. Tijdens de totstandkoming van het regeerakkoord in 2014 werd hiervoor drieënnegentig miljoen euro gebudgetteerd, vandaag wordt hier nauwelijks vijf miljoen van gebruikt. Ondanks dat Horeca Vlaanderen aan alle partijen voorstellen heeft gedaan om de maatregel beter toepasbaar te maken. Ook de verlaging van de bedrijfsvoorheffing voor nachtarbeid gaat aan de horeca voorbij.  De invoering van de flexijobs in andere sectoren zal het voor de horeca moeilijker maken om flexijobbers te vinden. Die andere sectoren moeten trouwens nog geen witte kassa hebben. De horeca is nog steeds de enige sector waar een geregistreerd kassasysteem is ingevoerd. Daarnaast kan iedereen maandelijks weldra vijfhonderd euro onbelast bijverdienen. Iemand die bijvoorbeeld verhuurt via AirBnB kan zo jaarlijks zesduizend euro netto verdienen. Dat is een typevoorbeeld van oneerlijke concurrentie te opzichte van hotels en B&B’s. (JV)



Algemeen

Manna foods maakt kinderen blij

30/07/2017

Sauzenproducent Manna Foods uit Wijnegem scoorde recent met opmerkelijke social media filmpjes rond de succesvolle Kempense muziekbroers Van Echelpoel. De filmpjes maken deel uit van een actie waarmee Manna Foods de Cliniclowns wil steunen. De social media filmpjes, gemaakt in samenwerking met reclamebureau Mosquito uit Herentals, tonen het Kempense muziekfenomeen Van Echelpoel in een op het eerste gezicht gehackte versie van een van hun hits. In een latere fase bleek dat Van Echelpoel mee in het complot zat en met de actie bovendien van Manna Foods 20.000 € mocht overhandigen aan de Cliniclowns. De overhandiging van dit mooie bedrag gebeurde recent in frituur De Kolk in Dessel die ‘figureerde’ in de bewuste filmpjes. Manna Foods is niet aan zijn proefstuk toe met deze vorm van marketing via Facebook, Youtube en andere beschikbare social mediakanalen. Ook vorig jaar zette deze fabrikant van spaghettisauzen, mayonaise en vele andere sausproducten, het social mediawereldje op het verkeerde been. Toen zat de bekende televisiekok Piet Huysentruyt mee in het complot en kregen de Cliniclowns ook het mooie bedrag van 20.000 €. De betrokken partijen toonden zich bij de overhandiging van de cheque aan het goede doel erg tevreden met het resultaat. Van Echelpoel werkte met plezier mee aan het initiatief. Ook bij de Cliniclowns, die het verblijf van zieke kinderen in het ziekenhuis proberen op te vrolijken, alleen maar blije gezichten, net als bij Manna Foods zelf overigens. (JV)



Algemeen

Uitbreiding voor Sligro in Belgi

29/07/2017

 

De Nederlandse voedingsgroep Sligro Food Group bouwt in het najaar een eerste vestiging op het Eilandje in Antwerpen. Sligro wil met de vestigingen van ISPC en Océan Marée samen met Java en de Sligro-activiteiten in België de komende jaren gaan samenvoegen tot een centraal platform en operatie voor de Belgische markt. Alles wordt gecoördineerd vanuit het hoofdkantoor van Java Foodservice in Rotselaar, dat ook tot de Sligro-groep behoort. Met Java Foodservice, dat sinds begin vorig jaar tot de onderneming behoort, richt Sligro zich in België op de segmenten institutioneel, bedrijfscatering en hotelketens. Begin volgend jaar wordt het hoofdkantoor in Rotselaar omgedoopt tot Sligro Food Group Belgium. Java gaat met haar back office-organisatie tevens fungeren als service centre voor de Sligro activiteiten in België.  ISPC, die ook deel uitmaakt van de Sligro Food Group opereert ondertussen vanuit zelfbedienings- en bezorggroothandels in Gent en Luik en vanuit Océan Marée, groothandel in verse vis in Brussel. Tot nu toe leveren de Sligro vestigingen vanuit Nederland aan de Belgische grootverbruik- en horecamarkt. Hier komt vanaf volgend jaar verandering in nu Sligro ook eigen locaties gaat bouwen in België. In de afgelopen maanden riep de geplande bouw aan het Straatsburgdok weerstand op van collega-groothandelsondernemingen. Die hadden beroep aangetekend tegen de bouwvergunning maar dat beroep is verworpen. (JV)



Vacatures

Hotel - restaurant - tea-room Bloom (Diksmuide) zoekt chef-kok
24/05/2017

De jobinhoud omvat o.a.: menu’s opstellen en gerechten uitdenken, de bereiding van de gerechten superviseren, het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren, de voorraad opvolgen, ....

Een vijftal jaar ervaring is een must.

Indien interesse vind je de volledige vacature via  https://www.facebook.com/BloomDiksmuide/posts/1875066159398867


Sales Representative Horeca
25/04/2017

Sligro Food Group, sinds 2016 ook in België actief door de overname van JAVA Foodservice, wil  haar beproefde groothandelsformule verder ontplooien in België, te beginnen in Vlaanderen.
In het kader van de opstart en de uitbouw van Sligro België zijn we op zoek naar een gedreven (m/v) Sales Representative Horeca, een gedreven commercieel talent voor de uitbouw van diverse regio’s.


Verrax zoekt vertegenwoordiger horeca & grootkeuken Walloni
10/01/2017

Verrax is sinds 1946 toonaangevend in hotelporselein, bestek, glaswerk en klein
keukenmateriaal voor horeca en grootkeuken. Voor versterking van ons commerciële
team zijn wij momenteel op zoek naar een vertegenwoordiger (m/v) voor Wallonië.


Toon alles

Immo

Horecazaak over te nemen in Zwijndrecht
22/08/2016

Art Deco hoekpand op drukke gewestweg aan tramhalte 3, inkom Zwijndrecht.

* Met woonst; 2 slaapkamers, gemeubeld, veel lichtinval, ingerichte keuken en privéterras.

* Cubaanse stijl, cocktailbar & Tapas, mini-strand, palmbomen, ...

* Thema-, podium-, praat-, muziekcafé met diverse potentiële mogelijkheden.

* Groot zomerterras verwarmd en muziek, deels overdekbaar met elektrische luifel/tent.

* Vrije keuze dranken en leveringskorting voorzien.

* Groot klantenbestand jong/oud, reeds 10 jaar een gevestigde waarde in Zwijndrecht.

* Uitgebreide muziek en licht installatie, videoscherm, airco, alarmsysteem, kassa pc, ..

* Keuken en bar met toestellen en toebehoren, koffiemachine Ducale + molen, fruitpers, ijsblokjesmachine, tapinstallatie, vele koelingen, vaatwas, dubbel frituese, toaster, mc-oven, ..

* Grote koele kelder, buitenplaats met aparte toegang terras en appartement.

* CV met nieuwe energiezuinige condensatie verwarmingsketel.

Verbrandendijk 101, 2070 Zwijndrecht

Huurprijs: 1.650 euro/maand inclusief woonst

Overname: 96.000 euro

Overgave wegens uitbouw tweede bedrijf verlichtingstechnieken.

Contact: Robby, 0477-82 60 09


Toon alles
 
 

Contacteer ons

een uitgave van Evolution Media Group
Vlassstraat 17 - 8710 Wielsbeke

tel +32(56) 60 73 33
fax +32(56) 61 05 83
email info@horecaplatform.be

by communitysoft.com